Homepage  / Vedete româneşti

Romică Țociu și Cornel Palade, despre legătura dintre ei. „Întâlnirea noastră a fost pusă la cale de Dumnezeu”

Romică Țociu și Cornel Palade, despre legătura dintre ei. „Întâlnirea noastră a fost pusă la cale de Dumnezeu”
8

de Roxana Mirea,

Romică Țociu și Cornel Palade formează cel mai cunoscut grup de umor de la noi din țară, fiind doi actori excepționali. Activează împreună de peste 32 de ani. Romică Țociu chiar crede că întâlnirea lui cu Cornel Palade a fost „pusă la cale de Dumnezeu” și că au fost făcuți unul pentru celălalt. De asemenea, Cornel Palade a dezvăluit la ce vârstă își dorește să se retragă din activitate.

Romică Țociu și Cornel Palade, despre relația lor

Romică Țociu și Cornel Palade sunt doi dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară și activează împreună de peste 32 de ani. Ei au fost invitați în podcastul lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”, de pe YouTube, unde au vorbit despre cariera lor, dar și despre legătura dintre ei. Romică Țociu a spus că întâlnirea lor face parte dintr-un plan pus la cale de Dumnezeu.

 „Întâlnirea mea cu Cornel cred că a fost pusă la cale de Dumnezeu, pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai el le putea ticlui așa de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred în lucrul ăsta că am fost făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Romică Țociu în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, potrivit libertatea.ro.

„Eram la Teatrul muzical din Galați, iar colegul meu de scenă, Gigi Panainotol, care m-a dus la clubul CFR din Galați, unde era un spectacol. Cel mai mult mi-a plăcut de el (Romică), era haios. Era ce îmi trebuia mie. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică și a doua zi am aranjat să vină la teatru”, a mărturisit Cornel Palade.

Romica-Tociu-si-Cornel-Palade-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Era energia aia de care aveam nevoie”

Romică Țociu și Cornel Palade sunt de nedespărțit. Încă de la primele reprezentații împreună au știut că fac o bună echipă, că se completează perfect. Cornel Palade a știu că Romică Țociu îi va schimba viața pentru că avea fix energia de care el avea nevoie.

Eu știam că dacă el vine, viața mea se schimbă și așa a fost. Mi s-a schimbat orizontul, am o altă perspectivă, aveam altă stare, era energia aia de care aveam nevoie. El venea din altă lume. Un om e o lume, doi oameni sunt trei lumi. Și lumea mea cu lumea lui, s-au întâlnit și am făcut lumea noastră”, a mai transmis Cornel Palade în podcastul lui Cătălin Măruță.

Este o diferență de 10 ani între ei. Cornel Palade are 69 de ani, iar Romică Țociu are 59, dar asta nu a contat. Cornel Palade a spus că vrea să se retragă din carieră la vârsta de 72 de ani, dar Romică a intervenit și a spus: „Nu. La noi va fi până ce moartea ne va despărți.”

Vreau și eu un pic să mă gândesc la vremurile ce vor veni, să stau liniștit, să consum natură și să fiu liniștit. Asta îmi doresc să fac”, a declarat Cornel Palade despre motivul pentru care își doreștete să se retragă din activitate peste trei ani.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te