Homepage  / Vedete româneşti

Ruby, adevărul despre relația cu Alex Velea. „A dat greutate numelui meu”

Ruby, adevărul despre relația cu Alex Velea. „A dat greutate numelui meu”
9

de Roxana Mirea,

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și este și foarte activă pe rețelele sociale. Doar pe Instagram este urmărită de 1,5 milioane de conturi. Recent, ea și Alex Velea au lansat împreună piesa „Viciu intre vicii”. Într-un interviu recent, Ruby a dezvăluit care este relația dintre ea și Alex Velea.

Ruby, despre relația dintre ea și Alex Velea

Ruby a vorbit despre relația specială pe care o are cu Alex Velea. Artista este fericită că, în sfârșit, el și iubitul Antoniei au scos o melodie împreună.

Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit s-a întâmplat. Alex este omul care pot să spun că mi-a pus microfonul în mână, pentru că el mi-a dat piesa care m-a dus pe scenă, care a dat greutate numelui meu, vorbesc despre Stinge lumina. El a influențat mai mult decât oricine stilul meu și cariera mea muzicală și sunt fericită că în momentul ăsta avem o piesă pe care o împărțim la modul ăsta de colaborare mai profundă. Nu este o piesă pe care doar mi-a creat-o, ci una în care cântă și el alături de mine”, a declarat Ruby, pentru WOWbiz.

Ruby-fericita-ca-a-reusit-sa-se-ingrase.-Cate-kilograme-are-acum-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ruby își dorește să colaboreze cu mai mulți artiști.

Sunt o grămadă de artiști cu care vreau să colaborez. Vreau să colaborez cu toți artiștii, toate artistele. Muzica este făcută să ne aducă împreună și asta cred că trebuie să facem mai des, colaborări de genul ăsta”, a mai mărturisit Ruby.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te