Homepage  / Știri / Televiziune

S-au încheiat filmările pentru noul serial original HBO „Hackerville”. Producția va intra pe micile ecrane în această toamnă

S-au încheiat filmările pentru noul serial original HBO „Hackerville”. Producția va intra pe micile ecrane în această toamnă

de Redactia Tvmania

HBO Europe și TNT Serie au încheiat filmările pentru serialul original „Hackerville”. Premiera va avea loc în această toamnă la HBO și pe HBO GO.

„Hackerville” va avea șase episoade și a fost filmat în Timișoara, cadrul principal al acțiunii seriei, dar și în București și Frankfurt. În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher („La drum cu tata”), Andi Vasluianu („Breaking News”, „Despre oameni și melci”) și tânărul actor debutant, Voicu Dumitraș.

Hackerville – Voicu Dumitraș

Celor trei li s-au alăturat actori români și germani, atât nume cunoscute, cât și actori aflați la primele proiecte de film. Sabin Țambrea (Berlin Station), Vlad Brumaru, Călin Chirilă, Ada Lupu, Dana Dembinski, Ilie Dumitrescu Jr., Ștefan Lupu, Emanuel Pârvu, Flavia Hojda, Ronald Zehrfeld („Redemption Road”, „4 Blocks”), Nina Kunzendorf („The Vanishing”) și Ovidiu Schumacher, în rolul tatălui Lisei (interpretată chiar de fiica sa, Anna) sunt actorii care vor putea fi văzuți din toamnă în producția HBO Europe, „Hackerville”.

Hackerville – Anna Schumacher

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).

„Hackerville” este regizat de Igor Cobileanski (serialul „Umbre”) și Anca Miruna Lăzărescu („La drum cu tata”). Este o producție originală HBO Europe, în coproducție cu TNT Serie. Serialul a fost creat de Ralph Martin și Joerg Winger, UFA Fiction, și este produs de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films. Producătorii executivi sunt Joerg Winger („Deutschland 83/86”) pentru UFA Fiction și Johnathan Young („Wataha”) pentru HBO Europe. Alina David și Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te