Homepage  / Cinema

Se caută Elvis Presley. Regizorul Baz Luhrmann vrea să facă un lungmetraj biografic dedicat Regelui

Se caută Elvis Presley. Regizorul Baz Luhrmann vrea să facă un lungmetraj biografic dedicat Regelui
6

de Redactia Tvmania

Austin Butler, Ansel Elgort, Aaron Taylor-Johnson, Harry Styles, Miles Teller sunt luați în calcul pentru a-l interpreta pe Elvis Presley în viitorul proiect al lui Baz Luhrmann.

Austin ButlerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ansel Elgort a fost remarcat în „Baby Driver” și este pe cale să înceapă filmările pentru noul proiect al lui Steven Spielberg, „West Side Story”. Aaron Taylor-Johnson a mai apărut în „Kick-Ass” și „Avengers: Age of Ultron”. Miles Teller a făcut „Whiplash” și va fi în așteptata urmare de la „Top Gun”. Cântărețul britanic Harry Styles și-a arătat și oarece talente de actor în filmul lui Christopher Nolan, „Dunkirk”. Iar Austin Butler a jucat în serialul „The Shannara Chronicles” și are un rol în noul film al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”. Nu se știe deocamdată care dintrei ei va primul rolul.

Se știe însă că va juca alături de Tom Hanks. Veteranul de la Hollywood este deja în distribuție: îl va interpreta pe Tom Parker, legendarul manager care a controlat fiecare aspect al vieții lui Elvis.

Filmul, care nu are încă un nume, se va concentra pe perioada de glorie a Regelui rock’n’roll-ului și mai ales pe relația lui cu Parker.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton