Homepage  / Ultimul număr

Se vad roadele!

Se vad roadele!

de Redactia Tvmania

Alexandra Dinu a preferat sa munceasca, mai mult decat sa palavrageasca. Rezultatul muncii ei se cheama „Don Gnocchi” si e primul film in care va aparea frumoasa romanca!

Doar ea stie cum, dar a reusit sa impace, cum spune expresia, „si capra, si varza”. Dat fiind contextul si discutiile interminabile pe seama lui Adrian Mutu si a „faptei” sale, consumarea unor subtante interzice, cocaina sau nu, e clar cine-i varza in povestea noastra. Capra insa e clar cariera cinematografica pe care fosta sotie a fotbalistului si-a dorit-o atat de mult. S-a spus ca dorinta Alexandrei de a face cariera ca actrita i-a cauzat probleme in casnicie. Adrian si-ar fi dorit, pe cand era inca insurat cu Alexandra, ca ea sa stea acasa si sa aiba grija de micul Mario. Dar Alex nu era de acord. Asa ca, in cele din urma, a luat drumul Italiei si s-a asezat la Milano.
A inceput sa mai invete cate ceva, legat de actorie. Ambitia, norocul, lungimea genelor si zambetul frumos si blond au ajutat-o. Contractele au inceput sa vina, iar unul s-a concretizat intr-un film de televiziune ce va fi difuzat pe Canale 5, al lui Silvio Berlusconi. Romanii nu pot insa aprecia prestatia Alexandrei Dinu decat daca au antena de satelit. Pelicula se numeste „Don Gnocchi”, e regizata de Cinzia Th. Torrini, si, dupa toate aparentele, va fi transmisa in doua episoade, in prime-time, pe 29 si pe 30 noiembrie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te