Homepage  / Nu rata!

Seria “L.A. Clippers Dance Squad” ajunge la final duminică

Seria “L.A. Clippers Dance Squad” ajunge la final duminică

de Redactia Tvmania

Seria săptămânală “L.A. Clippers Dance Squad” se apropie de final la E!: ultimul episod din sezonul 1 va fi difuzat duminică, 15 mai, de la ora 22.00. Tot duminică, de la ora 14.00, va fi difuzat un maraton al întregului sezon.

LA Clippers Dance Squad

“L.A. Clippers Dance Squad” ne oferă şansa de a afla în detaliu ce presupune statutul de membră a unei trupe de dans profesioniste din domeniul baschetului. De la audiţii şi repetiţii, la încercarea de a se împărţi între viaţa personală şi ambiţiile profesionale – toate sunt surprinse în această serie-documentar, care arată telespectatorilor cât efort trebuie să faci pentru a ajunge să dansezi pe terenul de la Centrul STAPLES din Los Angeles, în faţa fanilor baschetului, în postura de reprezentantă a unui important brand global.

Seria urmărește vieţile a șapte tinere care candidează la un loc în trupa de dans Clippers Spirit. Emisiunea a început cu audiţiile din vară (unde fanii le-au văzut pe cele șapte candidând împotriva a sute de alte concurente care îşi doresc unul dintre cele 20 de locuri din trupă) şi continuă urmărindu-le de-a lungul întregului sezon dificil, în timpul căruia au fost supravegheate de noul director creativ, Petra Pope. Petra are un CV lung în domeniul baschetului profesionist şi a condus trupele de dans NBA ale echipelor Los Angeles Lakers, New York Knicks şi Brooklyn Nets.

Nu rataţi ultimul episod din seria “L.A. Clippers Dance Squad”, duminică, 15 mai, la ora 22.00, la E!.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te