Homepage  / Știri / Televiziune

Serialul „Dr. Who” va avea premiera sâmbătă la FilmBox Premium

Serialul „Dr. Who” va avea premiera sâmbătă la FilmBox Premium

de Redactia Tvmania

După premiera producției BBC „Wolf Hall”, a doua premieră BBC de pe FilmBox Premium din luna decembrie este serialul „Dr. Who”, care a strâns peste 100 de premii internaționale și 160 de nominalizări de la lansarea primului sezon, în urmă cu 10 ani. 

FilmBox Premium va difuza serialul „Dr. Who” începând cu 24 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:10.

În rolul misteriosului doctor îl regăsim actorul de Oscar, Peter Capaldi, care dă viață celei de-a 12 încarnări a lui Dr. Who. Acesta este un extraterestru cu formă umanoidă care, de fiecare dată când este rănit mortal, își poate regenera trupul într-o altă formă și o altă personalitate. Așa se explică de ce, până în prezent, un număr mare de actori, printre care Matt Smith („The Crown”) și David Tennant („Harry Potter and the Goblet of Fire”), au interpretat rolul lui Dr. Who.

Pentru Capaldi, să îl joace pe renumitul doctor a fost o provocare, dar și o plăcere în același timp, după cum el însuși declară: „Mi s-a părut greu la început. Dar când văd reacția copiilor atunci când apar pe scenă e fantastic. E ca și cum aș fi un personaj mitic, cam ca Vrăjitorul din Oz sau Moș Crăciun”.

După spusele lui Peter Capaldi, costumul interesant pe care personajul său îl poartă în sezonul care are premiera la FilmBox Premium pe 24 decembrie, a fost inspirat de ținutele starului David Bowie.

FilmBox România a decis să difuzeze, pentru început, cel mai recent sezon – cel cu numărul 9. Serialul, care în fiecare nou sezon spune o altă poveste populată de alte personaje, are un rating din partea criticilor pe rottentomatoes.com, de 93%.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Producția BBC „Wolf Hall” va fi difuzată de FilmBox Premium începând de duminică

Matt Smith („Doctor Who”) şi John Lithgow fac o miniserie despre regina Elisabeta a II-a

Globurile de Aur 2017: S-au anunţat nominalizările. Vezi lista completă!

Serialul „Doctor Who” a intrat în Cartea Recordurilor

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te