Homepage  / Seriale

Serialul „Nashville: Orașul muzicii” (DIVA) își schimbă ora de difuzare

Serialul „Nashville: Orașul muzicii” (DIVA) își schimbă ora de difuzare

de Redactia Tvmania

Postul DIVA a modificat ora de difuzare a serialului Nashville: Orașul muzicii”. Acesta va putea fi urmărit tot duminica, dar nu de la ora 20.00, ca până acum, ci de la ora 22.00. Modificările intră în vigoare chiar de duminica aceasta, 6 noiembrie, se arată într-un comunicat DIVA.

Concret, începând din data de 6 noiembrie, fanii seriei vor putea urmări câte două episoade în fiecare duminică, de la 22:00 și 23:00.

 

Important! După modificări, programul serii de duminică, 6 noiembrie, de la DIVA arată astfel:

20.00 – 22.00 – „Honor Student”/„O elevă eminentă” (Thriller, Canada, 2014);

22.00 – 00.00 -„Nashville: Orașul muzicii” (episoadele 11 și 12 din sezonul 2);

00.00 – 01.00 – „Heartbeat”/„Ritmul inimii” (episodul 7 din seria 1).

 

Ce se întâmplă în noile episoade din „Nashville”

Sezonul 2 din „Nashville: Oraşul muzicii” se centrează pe urmările accidentului de maşină în care au fost implicaţi Rayna (Connie Britton) şi Deacon (Charles Esten). După ce află adevărul despre cine îi este tată, Maddie (Lennon Stella) vrea să îl cunoască mai bine pe Deacon. Tandy (Judith Hoag) descoperă că Lamar (Powers Boothe) ar putea fi responsabil de moartea mamei ei.

În paralel, Rayna este decisă să scape din contractul cu Edgehill, plătind oricât este nevoie. Juliette (Hayden Panettiere) cunoaşte un miliardar britanic care se îndrăgosteşte de ea, fapt care nu este privit deloc cu ochi buni de către presă. Scarlett (Clare Bowen) pune ochii pe Liam McGuinnis (Michiel Huisman), după ce Rayna îl roagă pe acesta să producă noul album al fetei. Odată cu reîntoarcerea în oraş a mamei lui Scarlett, îi declanşează acesteia o serie de amintiri din copilărie.

Serialul „Nashville: Orașul muzicii” ne arată lumea muzicii country din orașul american Nashville și le are, în rolurile principale, pe Connie Britton („American Horror Story”) și Hayden Panettiere („Heroes”), ce întruchipează două regine ale muzicii country, care se luptă pentru supremație pe scena muzicală.

Votează şi TVmania te premiază!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te