Homepage  / Televiziune

Serialul „Vlad” de la Pro TV se apropie de final. Când este programat episodul final

Serialul „Vlad” de la Pro TV se apropie de final. Când este programat episodul final

de Vasilica Rogozanu,

Serialul „Vlad” își scrie ultimele capitole la Pro TV, postul mai având de difuzat doar 5 episoade din povestea în care joacă Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Marius Manole și Adrien Titieni, printre mulți alții. 

Ultimul episod al serialul va fi difuzat de Pro TV luni, 6 decembrie, de la ora 21.30.

Actorul Anghel Damian, care îl joacă pe Vlad la tinerețe, dar este și scenarist al serialului, ne-a povestit în septembrie, despre finalul serialului:

„Pot să spun că a fost o muncă de echilibristică să găsesc finalul pe care îl consider potrivit pentru un serial care a creat, totuși, o așteptare foarte mare. Publicul e împărțit, sunt unii care vor răzbunare, alții care vor dragoste. Eu voi mulțumi ambele facțiuni și pe niciuna. Cred că am reușit să duc povestea acolo unde nu se așteaptă nimeni și, în același timp, să le dau atât satisfacția răzbunării, cât și pe cea a dragostei. Mai pot să spun că întâmplările din acest ultim sezon sunt cât se poate de puternice emoțional, că mă aștept să creeze reacții viscerale în telespectatori și că, bineînțeles, la final, totul se plătește!”

De altfel, actrița Olimpia Melinte a anunțat pe contul ei de Instagram că aceasta este ultima săptămână de filmări la serial.

„Vlad”, remake după „Ezel”


Serialul „Vlad” s-a lansat la Pro TV în februarie 2019, fiind remake-ul românesc al dramei turcești „Ezel” (din 2009, cu Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere și Ipek Bilgin, difuzat și la noi, în trecut, de Kanal D). Serialul spune povestea lui Adrian (Adrian Nartea), care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare, evadează și își schimbă identitatea devenind Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat și dornic de răzbunare.

Filmările la „Vlad” au început în vara lui 2019 și au fost întrerupte o vreme, la începutul pandemiei.

„De pe 23 iulie (2019, n.r.), filmăm în jur de 10-12-14 ore pe zi, este cel mai lung proiect la care am lucrat vreodată și mă înspăimântă când îmi dau seama că a trecut atâta timp și că am filmat așa de mult”, spunea Olimpia Melinte la debutul serialul.

 Producția s-a filmat atât în România, cât și în Grecia și Istanbul.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te