Homepage  / Ultimul număr

SMURD in alerta!

SMURD in alerta!

de Redactia Tvmania

Accidente grave, situatii tensionate, medici la apel si o un nou reality show pe Prima TV, cu un echipaj SMURD in rolul principal.

Viata bate filmul! Maestrii de programe de la Prima TV au stabilit o linie directa cu Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) din Targu Mures, pentru a putea difuza pe micile ecrane stradaniilor medicilor de a salva vieti in situatii extreme.
Cu o frecventa saptamanala, emisiunea „SMURD” prezinta duminica de duminica, incepand cu 24 iunie, cele mai periculoase cazuri in care au intervenit medicii acestui serviciu de salvare: accidente rutiere, incendii, dezastre naturale, accidente de munca, raniti in locuri greu accesibile si alte cateva dintre problemele frecvente intalnite de angajatii institutiei sanitare coordonate, inca din 1990, de catre Dr. Raed Arafat.
In privinta actiunii, ai ce vedea la „SMURD”! Sapte vehicule echipate pentru operatiuni de salvare, un elicopter destinat transporturilor rapide si, bineinteles, echipa de medici selectati de coordonatorul de origine palestiniana.
Revenind la serviciul condus de catre dr. Raed Arafat, acesta are in spate aproximativ 17 ani in care a devenit cel mai eficient serviciu de ambulanta din Romania. Infiintat in septembrie 1990, sub egida Clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva, SMURD a inceput sa opereze avand la baza transferul unui echipaj medical spitalicesc la locul unui accident, in vederea acordarii asistentei medicale de urgenta calificate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te