Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Soția lui Adrian Mutu, imagini de colecție alături de fiul Tiago. Ce au remarcat fanii la Sandra

Soția lui Adrian Mutu, imagini de colecție alături de fiul Tiago. Ce au remarcat fanii la Sandra
8

de Andra Stana,

Sandra Mutu a împărtășit cu fanii ei din mediul online mai multe fotografii de familie. În cele mai recente imagini distribuite online, soția lui Adrian Mutu apare alături de Tiago, fiul ei. Ce au remarcat fanii.

Fotografiile de colecție distribuite de soția lui Adi Mutu, Sandra

Sandra Bachici și Adrian Mutu s-au căsătorit în anul 2016. Cu toate că între ei este o diferență de 15 ani, cei doi au o relație foarte bună. Tiago, băiețelul lor, le oferă în fiecare zi un motiv de bucurie.

Zilele trecute, Sandra a distribuit mai multe imagini în care apare alături de Tiago, iar aprecierile din partea fanilor nu au întârziat să apară. Fotografiile au fost apreciate de peste o mie de persoane, la mai puțin de 24 de ore de când au fost distribuite, scrie click.ro.

Totodată, fanii tinerei soții a lui Adi Mutu au profitat de ocazie și au scris o mulțime de comentarii. Aceștia au remarcat imediat că Sandra este într-o formă de zile mari, iar Tiago îi seamănă leit lui Adrian Mutu.

Soția lui Adrian Mutu, imagini de colecție alături de fiul Tiago. Ce au remarcat fanii la SandraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adrian Mutu, fascinat de frumusețea Sandrei încă de când era soțul lui Consuelo

Adrian Mutu a fost invitat anul trecut la podcastul lui Cătălin Măruță. Atunci, fotbalistul a recunoscut faptul că Sandra i se părea o tânără foarte frumoasă încă de când el era căsătorit cu Consuelo. Mai mult, Adrian Mutu a lăudat personalitatea Sandrei și este de părere că modul ei de a fi se reflectă și în modul în care îl educă pe fiul lor, Tiago, în vârstă de cinci ani. 

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, povestea Adrian Mutu, la podcastul lui Măruță.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te