Homepage  / Ultimul număr

Teo: „Nu-mi plac manelele deloc!”

Teo: "Nu-mi plac manelele deloc!"

de Redactia Tvmania

Dupa cinci ani de emisiune, Teo Trandafir are cu ce se lauda: doua trofee de popularitate consecutive din partea TV Mania, plus o longevitate de invidiat. Ce urmeaza?

Dupa „Teo”, potopul! Strangeri cordiale de mana intre invitati, tehnicienii elibereaza platoul din Buftea, rasete, strigate, glume si rafalele de intrebari din partea „TV Mania”, despre trofeele de popularitate obtinute de Teo Trandafir, concurenta emisiunii cu „9595” si controversele legate de imnul national cantat in mai multe genuri muzicale, de 1 decembrie.

„TV mania”: Ce inseamna pentru tine doua trofee consecutive de popularitate, la Premiile TV Mania?
Teo Trandafir: Sincera sa fiu, o data ca nu ma asteptam, nici nu visam de altfel, si inseamna pentru mine ca toate celelalte reviste care vorbesc sistematic despre Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Mutu si Plesan, ar trebui sa se revizuiasca putin. Pentru ca iata, exist inca in memoria telespectatorilor. Nu stiu daca ati observat febra pentru Plesan si iata ca nu s-a vorbit inca destul despre el. Daca nu e Plesan, e Mutu. Iar daca nu e Mutu, sigur e Mihaela Radulescu, care ori a fost in Irak, ori s-a intors din Irak, ori i s-a intamplat ceva de bine, ori i s-a intamplat ceva de rau. Mie nu mi se intampla nimic de bine, dar iau premii de la „TV Mania”, ceea ce iata, se compenseaza.

La scurt timp dupa ce ai primit premiul de anul acesta, ai spus ca in 2006 vrei sa concurezi la categoria de „Cea mai sexy”. Ai stabilit un plan de atac, pentru prima pozitie la aceasta categorie?
Teo Trandafir: Mi se pare ca premiul „Cel mai sexy” e cel mai usor de obtinut. Trebuie sa arati bine. Si atunci orice doamna care arata bine la televizor, poate sa candideze. Si atunci de ce trebuie sa ma chinui eu sa fiu populara, sa ma bat cu astia pe aici, sa facem concurente… nuuuuuuuu! Ma fac fata frumoasa si ma linistesc.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te