Homepage  / Filme Online / Netflix

„The Gray Man”, cu Ryan Gosling și Chris Evans, are trailer oficial. Ce trebuie să știi despre noul film de pe Netflix

„The Gray Man”, cu Ryan Gosling și Chris Evans, are trailer oficial. Ce trebuie să știi despre noul film de pe Netflix
5

de Andra Stana,

A apărut primul trailer pentru filmul de acțiune de vară cu megabuget de la Netflix din „Avengers: Endgame”, regizorii Anthony și Joe Russo.

Explozii, împușcături, accidente de mașină, focuri de artificii și ironii populează primul trailer al filmului de acțiune de vară cu buget uriaș „The Gray Man” de la Netflix, scrie hollywoodreporter.com. Filmul îi are în rolurile principale pe Ryan Gosling și Chris Evans într-un film regizat de Anthony și Joe Russo.

Despre „The Gray Man”, noul film de acțiune de pe Netflix

The Gray Man este agentul CIA Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Scos dintr-un penitenciar federal și recrutat de mentorul său, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un mercenar iscusit, dar sancționat de Agenție. Acum însă situația s-a schimbat, iar ținta este chiar Six, vânat pe tot globul de Lloyd Hansen (Chris Evans), parte dint-un fost grup CIA, căruia nu-i va sta nimic în cale pentru a-l elimina. Însă agentul Dani Miranda (Ana de Armas) îi vine în ajutor. Și va avea nevoie.

Ryan Gosling este The Gray Man și Chris Evans este adversarul său psihopat în thriller-ul produs de Netflix/AGBO și regizat de Anthony și Joe Russo. Din distribuție mai fac parte Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Dhanush, Wagner Moura și Alfre Woodard.

Trailer „The Gray Man”

Bazat pe romanul The Gray Man, scris de Mark Greaney, scenariul este realizat de Joe Russo, Christopher Markus și Stephen McFeely.

Producătorii sunt Joe Roth, Jeffery Kirschenbaum, Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca și Chris Castaldi, iar producătorii executivi sunt Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth și Palak Patel.

The Gray Man (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te