Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, detalii neașteptate despre al doilea copil cu Anghel Damian. „Sasha e de vină”

Theo Rose, detalii neașteptate despre al doilea copil cu Anghel Damian. „Sasha e de vină”
9

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții lor. Ambii au cariere de succes, sunt pe cale de a deveni soț și soție și au un copil care le aduce zâmbetul pe buze. Artista a vorbit despre viața de familie și nu s-a ferit să facă declarații despre extinderea acesteia. Iată detaliile!

Theo Rose și Anghel Damain se gândesc deja la al doilea copil

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha anul trecut, dar au început să se gândească deja la extinderea familiei lor. Artista recunoaște că Anghel este nerăbdător să mai aibă încă un copil, iar ea ia în calcul serios varianta aceasta.

Invitată în cadrul unei emisiuni de la Pro Tv, artista a povestit că Sasha este un copil foarte cuminte și a sublinit că viața i s-a schimbat radical în bine de când a devenit mamă. În plus, vedeta a menționat că Anghel este un părinte foarte implicat și că se implică foarte mult în creșterea lui Sasha.

Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta. Am zis, ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha”, a povestit Theo Rose.

theo-roseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Theo Rose și Anghel Damian își doresc o nuntă restrânsă

Artista a dezvăluit că ea și Anghel Damian își doresc trei copii și își imaginează o familie într-o formulă de cinci membri. Cât despre nuntă, cei doi nu au dezvăluit o dată exactă, însă nu au negat faptul că-și doresc o ceremonie restrânsă, alături de familie și de prieteni, nu un eveniment fastuos.

„Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea. Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață”, a declarat Anghel Damian, în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton