Homepage  / Seriale americane

Tot ce știm despre serialul „The Terminal List”, cu Chris Pratt

Tot ce știm despre serialul „The Terminal List”, cu Chris Pratt

de Andreea Hentea,

Așteptatul serial „The Terminal List”, care îi are în distribuție pe Chris Pratt, Taylor Kitsch și Patrick Schwarzenegger, se va lansa pe 1 iulie pe platforma Amazon, scrie deadline.com. 

Platforma Amazon a fixat pentru 1 iulie data de lansare a serialului „The Terminal List”, care va avea opt episoade. Acesta va ecraniza bestsellerul omonim scris de Jack Carr și va avea o intrigă plină de suspans. 

Vedete și suspans à la Jack Carr

Rolul principal va fi jucat de Chris Pratt, care îl va interpreta pe James Reece, ofițer în forțele speciale ale marinei americane. Plutonul său este prins într-o ambuscadă în timpul unei misiuni sub acoperire cu miză foarte mare. Răvășit din cauza pierderilor suferite, acesta se întoarce acasă după misiune, dar nu încetează să rememoreze ce s-a întâmplat și să-i caute pe cei responsabili pentru atac. 

El va apela la cel mai bun prieten, Ben Edwards (Taylor Kitsch, cunoscut din „Detectivii din California” și „Asasin american”), și el fost membru al trupelor speciale ale marinei. În prezent agent CIA, acesta își va ajuta prietenul să deslușească dedesubturile acestei afaceri complicate. 

Serialul va fi regizat de Antoine Fuqua („Zi de instrucție”, „Cod Roșu la Casa Albă”, „Equalizer”), care va fi și producător executiv, împreună cu Chris Pratt, Jon Schumacher și David DiGilio, cel din urmă fiind, totodată, creatorul serialului. 

În distribuție îl vom mai regăsi și pe Patrick Schwarzenegger (27 de ani). Actor și fotomodel, fiul lui Arnold Schwarzenegger și al Mariei Shriver a fost foarte apreciat pentru rolul din drama romantică „Sub soarele nopții” (2018), povestea unei adolescente obligate să stea închisă în casă în timpul zilei din cauza unei boli grave care o împiedica să se expună la lumină, în care a jucat alături de Bella Thorne. 

În serialul „The Terminal List”, Patrick Schwarzenegger joacă rolul lui Donny Mitchell, cel mai tânăr membru al echipei lui Reece, „proaspăt ieșit de la antrenamente” și cu „o figură de bebeluș”. În viața reală, Chris Pratt și Patrick Schwarzenegger sunt cumnați, Chris Pratt fiind însurat cu sora acestuia, Katherine Eunice Schwarzenegger. Cei doi au o fetiță, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt, născută pe 10 august 2020. 

Un serial pentru un public vast

Din distribuția amplă a serialului „The Terminal List” mai fac parte LaMonica Garrett, Alexis Louder, Christina Vidal, John Adkins, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Jai Courtney și Constance Wu, printre mulți alții. Realizat de studiourile Amazon împreună cu Civic Center Media și MRC Television, „The Terminal List va fi difuzat în 240 de țări.

Pe Chris Pratt îl vom vedea, din 8 iulie, în „Thor: Love and Thunder” (2022), regizat de Taika Waititi. El va juca și în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, în care va relua rolul lui Peter Quill / Star-Lord, dar pentru acesta mai avem de așteptat, fiindcă se va lansa în mai 2023.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te