Homepage  / Ultimul număr

Tot naufragiati

Tot naufragiati

de Redactia Tvmania

Dupa ce a treia serie s-a terminat cu disparitia unuia dintre personajele principale, "Lost: Naufragiatii" revine cu un sezon in care fanii vor avea parte de surprize.

Cum poti sustine mai mult de un sezon un serial despre supravietuitorii unui accident de avion? Dincolo de rezolvarea problemelor gen „masa, casa”, de inevitabilele cupluri care se vor forma si de mult-asteptata salvare, ce ai mai putea inventa? Scenaristii serialului „Lost: Naufragiatii” si-au lasat insa imaginatia libera si au venit cu atat de multe idei incat au aparut filmulete in care li se ironizeaza sedintele de brainstorming: am vazut ursi polari, o ceata misterioasa de culoare neagra care apare de nicaieri, o cabana izolata care dispare periodic si al carei locatar este invizibil, anomalii temporale si spatiale, vindecari miraculoase. In acest al patrulea sezon, care incepe la AXN, povestea se indreapta spre final: ajutorul asteptat timp de trei luni de Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly), Sawyer (Josh Holloway), Hurley (Jorge Garcia), Sayid (Naveen Andrews), Claire (Emilie de Ravin), Desmond (Henry Ian Cusick), Locke (Terry O’Quinn) si restul supravietuitorilor soseste in sfarsit. Desi nu este foarte clar daca „ajutor” este cuvantul potrivit, este cert ca, in cele din urma, sase dintre supravietuitorii zborului Oceanic 815 vor parasi insula. In plus, venirea „salvatorilor” creeaza tensiune in grup, care se scindeaza in doua tabere: una condusa de Jack (care este sigur de salvarea promisa) si una condusa de Locke (care este convins ca noii sositi le doresc raul).

Inapoi pe insula
In acest sezon, in „Lost: Naufragiatii” vor aparea cateva personaje noi (membri ai echipajului de pe cargobotul Kahana), dar veti avea si surpriza reintalnirii cu doua personaje disparute in seriile anterioare: Michael (Harold Perrineau) si Libby (Cynthia Watros), a carei poveste va fi spusa prin intermediul flashback-urilor. Dupa ce a plecat de pe insula alaturi de baiatul lui, Walt, situatia lui Michael a ramas neclara, iar producatorii au spus in interviuri ca trebuie explicat exact ce inseamna „plecarea de pe insula”.

Duminica 21.00, AXN, „LOST: NAUFRAGIATII”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te