Homepage  / Muzică

Trupa One a filmat un nou videoclip, “Hey, tu!”

Trupa One a filmat un nou videoclip, “Hey, tu!”

de Redactia Tvmania

Criss şi Vlad, membrii trupei ONE, au filmat, zilele trecute, un videoclip la piesa “Hey, tu!”, compusă de cei de la Voltaj.

 

“Piesa vorbeşte despre viaţa în mansardă, despre cum o vedem noi şi despre povestea de dragoste pe care o trăim în viaţa de zi cu zi!”, au spus Criss şi Vlad.

Clipul a fost filmat la mansarda din clădirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie “Ion Luca Caragiale” (UNATC) şi studioul lui Ducu Ion.

Scenariul, regia şi producţia au fost realizate de Vlad, alături de Rapha Tudor, şi el fost membru al trupei LaLa Band. “A fost primul nostru clip şi sperăm că ne-am descurcat cât mai bine! Am avut două zile de filmare lungi, cu multe peripeţii, am râs mult, am muncit şi mai mult, iar rezultatul îl veţi vedea şi voi, sperăm să vă placă”, a spus Rapha.

“A fost o mare bucurie să îi văd pe Rapha şi pe Vlad în spatele camerei, iar mai apoi pe Vlad lângă mine, în faţa camerei! Amândoi sunt talentaţi şi dedicaţi, nu pot decât să îi iubesc şi să fiu fericită că lucrez cu astfel de oameni minunaţi. Am filmat peste 30 de ore fără să obosim, ceea ce înseamnă că au reuşit să ne motiveze pe toţi să facem o treabă bună! Şi am făcut-o!”, a încheiat Criss.

Până la lansarea videoclipului “Hey, tu!”, puteţi urmări aici câteva secvenţe:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te