Homepage  / Vedete româneşti

Tudor Ionescu a ajuns la psihiatru după ce a slăbit extrem de mult. Ce diagnostic i-a dat medicul

Tudor Ionescu a ajuns la psihiatru după ce a slăbit extrem de mult. Ce diagnostic i-a dat medicul
11

de Roxana Mirea,

Tudor Ionescu, artistul de la Fly Project, a povestit că a ajuns la psihiatru, după ce a slăbit nesănătos de mult. El a primit un diagnostic neașteptat din partea medicului. Pe de altă parte, soția lui i-a făcut pâine în casa, timp de 6 luni de zile, pentru că doar asta putea să mănânce.  

Tudor Ionescu a slăbit prin înfometare 

Tudor Ionescu, care a participat cu soția lui la Power Couple România, s-a luptat cu kilogramele în plus. Artistul ajunsese la 104 de kilograme, moment în care a realizat că trebuie să slăbească. Totuși, Tudor a dat apoi în extrema cealaltă și ajunsese să aibă 54 de kilograme.  

Nu știu dacă îți aduci aminte vara în care ajunsesem eu la 54 de kilograme. Aia a fost perioada nasoală. Și a venit cu de toate. A venit cu depresie. A venit cu tot ce-i mai rău”, a povestit Tudor Ionescu, în podcastul lui Teo Trandafir.  

Artistul de la Fly Project a mărturist că s-a înfometat pentru a slăbi.  

„În 2017, având 104 kilograme, am zis: „Bă, gata. Nu mai pot”. (…) În momentul următor, am zis: „Bă, cum fac eu să slăbesc? Nu mai mănânc.” (…) Mi s-a pus pata. După ce mai citisem niște chestii, am văzut așa: corpul, în momentul în care are grăsime multă, în momentul în care nu mănânci, tu nu mori. Bei apă, evident. Sau să mănânci, asta după creierul meu, foarte puțin sau foarte calculat. Creierul știe că trebuie să consume grăsimea ta. Așa că am zic că nu mănânc”, a mai spus artistul.  

tudor-ionescu-fly-project-49898095_10205599588905987_5868748531363217408_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Tudor Ionescu a ajuns la psihiatru 

A reușit să slăbească foarte mult, dar ajunsese într-un punct în care nu se mai putea opri. A realizat că are o problemă pe care nu o poate rezolva singur, așa că a mers la un psihiatru. Medicul i-a spus că este bipolar. 

Sac fără fund a fost la mine. Mi-am pus scopul că vreau să slăbesc, dar, ca să fiu sincer, fizic eu mă simțeam foarte bine. La 54 de kilograme, făceam mișto de Ana. M-am îmbrăcat într-o zi cu niște pantaloni cu paiete, ai ei, care erau XXS. După o viață de 104 kilograme, era visul vieții mele. (…) Vedeam și eu, dar la un moment dat, voiam să mănânc, dar nu se mai lipea. Aici mi-am dat seama. Toată viața am încercat să mă repar cu gândul. Aici nu mi-a ieșit. Nu puteam. Singur nu puteam. Și am zis să merg la psihiatru. Mi-a zis că sunt bipolar. Bipolar 2. (…) În mod normal, energia pe care o ai curge liniștită oarecum dreaptă. La mine, ori e sus, ori e foarte jos, în depresie. Era, acum m-am mai vindecat. Mi-a dat pastile”, a mai povestit Tudor Ionescu.  

„Am 87 de kilograme. Vreau să mă duc înapoi, vreau să mă duc pe la 80 de kilograme, că nu e bine. M-am apucat și de sport”, a mai declarat el. 

Tudor Ionescu a mâncat doar pâine făcută în casă timp de 6 luni 

Pe de altă parte, pe vremea în care avea 54 de kilograme și nu putea să mai mănânce nimic, Ana, soția lui, i-a făcut pâine în casă timp de 6 luni de zile. Era singurul lucru pe care el putea să îl mănânce.  

Da, nu îmi plăcea altceva. Era fix în perioada de 54 de kilograme. Nu puneam gura pe nimic și singurul lucru care îmi plăcea, îmi place și acum, e pâinea de casă, scoasă din cuptor. Tăiam o felie groasă, luam unt galben mult, îl puneam acolo și sare. Asta a fost masa mea timp de 6 ani”, a mai povestit artistul.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te