Homepage  / Ultimul număr

Ultimul episod

Ultimul episod

de Redactia Tvmania

"Vocea inimii", a doua telenovela a Antenei 1, se apropie de final. Protagonistii Maria Dinulescu si Ioan Isaiu au iesit cei mai castigati din aceasta aventura de un an.

Camil Golub – Chiar daca nu mai inregistreaza audiente fabuloase si nu mai strang zeci de mii de oameni in pietele oraselor din provincie, telenovelele romanesti se pot baza in continuare pe un nucleu dur de telespectatori fideli, care asigura ratinguri si venituri din publicitate consistente pentru marile posturi comerciale care au pariat pe ele. „Vocea inimii”, al doilea serial de anduranta produs de echipa lui Valeriu Lazarov pentru Antena 1, intruneste si el conditiile pentru a fi considerat o reusita, chiar daca mutarea orei de difuzare de la 18 la 22 a suscitat unele controverse: doua vedete prezente pe copertile revistelor (Ioan Isaiu si Maria Dinulescu), cote medii de audienta pe „all urban” de circa 3 puncte si discutii interminabile pe forumurile virtuale despre actiunea si personajele telenovelei.
Marti seara va fi difuzat ultimul episod al serialului. Pentru a nu va strica surpriza, va vom spune doar ca, in linia traditionala a productiilor de acest gen, veti avea parte pana atunci de o descoperire despre relatiile de familie dintre Bogdan (Ioan Isaiu), Gelu (Marius Bodochi) si Calin (Toma Danila), iar misterul asasinarii lui Mircea Popovici va fi dezlegat, totul datorita puterilor paranormale ale Sidoniei (Maria Dinulescu). Si inca ceva, pentru ca nu mai poate fi vorba de vreo surpriza: Bogdan si Sidonia raman impreuna.

Marti, 22.00, Antena 1, „Vocea inimii”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te