Homepage  / Ultimul număr

Un tatic excentric

Un tatic excentric

de Redactia Tvmania

Actorul Matthew McConaughey va deveni tata in aproximativ doua luni. La 38 de ani, starul da semne ca s-a maturizat, desi, din cand in cand, mai da cate o declaratie care te face din nou sa ai dubii.

Mai nou, McConaughey si-a pus in cap sa-si numeasca fiul, ce se va naste in aceasta vara, dupa marca lui preferata de bere. Actorul din „Aurul nebunilor” (film ce ruleaza in prezent pe marile ecrane) si-ar dori, spun surse din apropierea sa citate de tabloidele occidentale, sa urmeze exemplul fratelui sau, care si-a numit cel de-al doilea copil dupa berea preferata. Iar alegerea lui Matthew ar fi Bud sau Budweiser. Singura problema ar fi ca iubita lui, manechinul brazilian Camila Alves, nu agreeaza deloc ideea, pledand pentru o varianta obisnuita.
Planurile lui Matthew in privinta copilului sau nu se opresc aici: el spune ca acesta va dansa, va petrece multa vreme pe plaja si-si va insoti parintii in calatoriile lor prin lume. Iar prietenii starului nu contenesc sa-si exprime increderea ca Matthew va fi un tata extraordinar, in ciuda aparentelor. De exemplu, Kate Hudson – partenera lui „Aurul nebunilor” sau „Cum sa scapi de un tip in zece zile” – a spus ca actorul este „unul dintre cei mai loiali si mai iubitori oameni pe care-i cunosc si stiu ca familia este foarte importanta pentru el. Este minunat cu copiii si va fi un tata fabulos.”

Ciudateniile lui Matthew
De mai bine de un deceniu si jumatate la Hollywood, texan get-beget (fiu al unui propietar de benzinarie), Matthew McConaughey si-a creat imaginea unui tip excentric: in octombrie 1999, dupa ce vecinii au chemat politia din cauza zgomotului de pe proprietatea sa, a fost arestat de politie, fiind suspectat de consum de marijuana. S-a opus arestarii, iar politistii au declarat ca l-au gasit gol, cantand la bongos. Dupa noua ore de arest, a scapat doar cu o amenda de 50 de dolari. Nu foloseste deodorant sau colonie, facand exceptie doar la filmarile la „Aurul nebunilor”, cand Kate Hudson l-a implorat sa apeleze la cosmeticele in cauza.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te