Homepage  / Televiziune

Unde poți vedea „Suleyman Magnificul”. Serialul cu Halit Ergenc poate fi urmărit la TV, dar și online

Unde poți vedea „Suleyman Magnificul”. Serialul cu Halit Ergenc poate fi urmărit la TV, dar și online

de Andra Stana,

Cu ani în urmă, celebrul serial istoric turcesc Suleyman Magnificul, bazat pe viața sultanului otoman Suleyman I, a bătut recorduri de audiență atunci când a fost difuzat de Kanal D. În 2024, producția este disponibilă din nou pentru vizionare. Iată unde puteți urmări serialul fenomen cu îndrăgiţii actori Halit Ergenc şi Meryem Uzerli – Suleyman şi Hurrem, dar şi cu Okan Yalabik, cel care l-a interpretat ireproşabil pe Ibrahim Paşa.

UPDATE 6 februarie

Pe lângă faptul că poate fi urmărit pe VOYO, pe bază de abonament, serialul „Suleyman Magnificul” a intrat, din ianuarie 2024, și în grila Happy Channel. Acum mai mulți ani, serialul turcesc a avut premiera la Kanal D, iar acum redifuzarea se vede la Happy Channel, un post din trustul Intact.

La TV, serialul cu Halit Ergenç în rol principal poate fi urmărit sâmbăta și duminica, de la ora 20.00.

https://www.youtube.com/watch?v=JB0E00Wfsec

Știrea inițială:

Suleyman Magnificul se vede acum online

Începând cu luna ianuarie, utilizatorii VOYO au parte de o surpriză! „Suleyman Magnificul” este disponibil pe VOYO, din 28 ianuarie

Așadar, celebrul serial turcesc bazat pe viața sultanului otoman Suleyman I este deja disponibil pentru abonații VOYO. Zilnic apar noi episoade subtitrate în limba română.

Mai mult decât atât, nu mai este nevoie să fii în fața televizorului sau a laptopului pentru a fi la curent cu întâmplările personajelor tale preferate. Acum, serialul poate fi urmărit de pe orice device, precum mobil, tabletă sau desktop, anunță voyonews.protv.ro.

Povestea din „Suleyman Magnificul”

Serialul prezintă mai multe aspecte ale vieţii sultanului: politica sa de expansiune, intrigile de la palatul său din Istanbul (Topkapî) şi povestea de dragoste cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), sclava de origine ucraineană, care ajunge în haremul său şi care îi devine soţie luând numele de Hürrem.

Aceasta va ajunge să aibă o mare influenţă asupra sultanului, să-l sfătuiască în politică şi în afaceri, dar şi să-i elimine pe toţi din jurul lor care le-au pus relaţia în primejdie. Cu multă abilitate, ea reuşeşte să-l cucerească definitiv pe Suleyman şi să o elimine din viaţa lui pe prima sa soţie, Mahidevran (Nur Aysan, care a jucat în “Iubire ascunsă”) şi pe băieţelul lor, Mustafa.

Producţia a stârnit controverse şi chiar proteste în ţara de origine din cauza portretizării „indecente” şi „lipsite de respect” a sultanului Suleyman. Consiliul Suprem de Radio şi Televiziune din Turcia a primit peste 70.000 de plângeri împotriva postului Show TV care a transmis serialul, acuzând conducerea că a expus prea mult „viaţa privată a unui personaj istoric”.

La rândul său, prim-ministrul Turciei a declarat că serialul “pune întâmplările istorice într-o lumină negativă pentru generaţiile mai tinere”. Iar grupuri restrânse de naţionalişti au protestat în faţa sediului televiziunii aruncând cu ouă. Chiar şi aşa, producţia a avut audienţe record în Turcia în urmă cu un deceniu.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton