Homepage  / Seriale

Universal Channel aduce seriale noi toamna aceasta

Universal Channel aduce seriale noi toamna aceasta

de Redactia Tvmania

Grila de toamnă a postului Universal Channel include o premieră exclusivă, sezoane noi, tot în premieră, din "CSI: Miami", "Hawaii 5.0", "Capcana minţii", dar şi ultimele episoade din "Dexter".

În octombrie va avea premiera şi sezonul trei al serialului „Arcaşul”, dar şi lansarea exclusivă a serialului „Spionul cibernetic (Intelligence”), informează postul tv.

Din 2 septembrie…

„Aproape oameni” debutează cu două episoade difuzate pe 2 septembrie, la ora 22.00. Serialul este plin de acţiune şi este plasat într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care polițiștii și androizii sunt parteneri în lupta împotriva criminalității.

Aproape oameni S1_1

„Aproape oameni” îi are în distribuție pe Karl Urban (Star Trek, Stăpânul inelelor), Michael Ealy (Celula teroristă, Parteneri cu bucluc), Minka Kelly (Friday Night Lights), Mackenzie Crook (Urzeala tronurilor, Piraţii din Caraibe), Michael Irby (Motivat să ucidă) şi actriţa nominalizată la Emmy Lili Taylor (Sub pământ S.R.L., Trăind printre demoni) și îl are ca producător executiv pe laureatul cu Emmy J.J. Abrams (Fringe, Lost, Revolution, Person of Interest, Star Trek).

Din 5 septembrie…

Sezonul 8 al serialului „CSI: Miami”, care debutează cu două episoade difuzate vineri, 5 septembrie, de la ora 22:00, începe cu o situaţie tensionată pentru detectivul Eric Delko (Adam Rodriguez).

CSI: MIAMI

După ce a fost împuşcat şi a dispărut la finele seriei anterioare, acum aflăm ce a păţit. În plus, în acest sezon, serialul va analiza relaţia dintre Calleigh (Emily Procter) şi Delko, viaţa personală a lui Horatio (David Caruso) şi poate va găsi şi un înlocuitor pentru Tara (Megalyn Echikunwoke) – odată cu debutul lui Eddie Cibrian în serial.

Din 12 septembrie…

DEXTER (Season 8)

Sezonul opt al serialului „Dexter” începe cu două episoade difuzate vineri, 12 septembrie, la ora 00:00.

Din 14 septembrie…

STR

Seria a patra din „Hawaii 5.0″ va avea premiera duminică, 14 septembrie, la ora 22:00.

Din 15 septembrie…

În cel de al doilea sezon al producției „Capcana minții”, care începe luni, 15 septembrie, la ora 22:00, excentricul Dr. Daniel Pierce (Eric McCormack) și agenta FBI Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) continuă să-și folosească abilitățile pentru a dezlega noi cazuri complexe.

Din 21 octombrie….

Spionul cibernetic (Intelligence)”, un serial de acțiune SF cu Josh Holloway, va avea premiera marți, 21 octombrie, la Universal Channel.

INTELLIGENCE_Y1_AdArt_Vert3_NoCBS

Spionul cibernetic” îl urmărește pe agentul Gabriel Vaughn (Josh Holloway), care stochează toate cunoștințele din ciberspațiu pe microcipul implantat în creierul lui. Datorită acestui microcip, Gabriel este prima ființă umană care se poate conecta la rețeaua globală de informații: el poate pătrunde în interiorul oricărui centru de date (data center) și poate accesa orice fișier strict secret al serviciilor de informații, în misiunea sa de apărare a Statelor Unite de orice fel de dușmani.

Dacă vă era dor de Stephen Amell și de săgețile sale, Arcașul se întoarce cu episoade nou-nouțe.

Arrow 3

Urmăriți-l pe eroul cu glugă verde în sezonul 3 al serialului „Arcașul”, care va avea premiera marți, 21 octombrie, la ora 23:00.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te