Homepage  / Articole

FOTO: Holograf a filmat cel mai nou clip cu LaLa Band

FOTO: Holograf a filmat cel mai nou clip cu LaLa Band

de Redactia Tvmania

Dan Bittman şi colegii săi de la Holograf au ocupat o străduţă din Centrul Vechi al Bucureştiului pentru filmările clipului “Cât de departe?”.

Cincizeci de figuranţi, nelipsitul flaşnetar din zonă şi mai multe cupluri îndrăgostite au venit pe platouri pentru al doilea single de pe noul album Holograf, “Love Affair”, produs de MediaPro Music.

Cum clipul a fost filmat cu tehnica “one shot”, fără întreruperi, a fost nevoie de şase ore de repetiţii înainte de filmările propriu-zise.

Cele patru cupluri din “Cât de departe?” au fost formate chiar de membrii LaLa Band, trupa-vedetă a serialului “Pariu cu viaţa” de la Pro TV.  Alina, Dorian, Cristina, Vlad, Alexia, Dima, Sore şi Rapha au interpretat diferite scene din viaţa unor tineri amorezi.

“O mare onoare”

“Este o poveste de dragoste, potrivită adolescenţilor, care sunt mai mereu îndrăgostiti. Vorbim de o iubire uriaşă, de care tu vrei să scapi, dar care se tot întoarce la tine. Ăsta e şi motivul pentru care ne-am gândit la colaborarea cu LaLa Band, pentru că sunt tineri, energici şi trec, cel puţin în serial, prin tot felul de experienţe şi probleme tipice vârstei lor”, a declarat Bittman.

“Nu putem să spunem decât că este, cu adevărat, o mare onoare să jucăm în videoclipul trupei Holograf şi ne bucurăm foarte tare că ne-au ales pe noi!”, au mărturisit entuziasmaţi tinerii din LaLa Band.

Noul videoclip, în regia lui Alex Fotea şi produs de MediaPro, va fi lansat în aproximativ o săptămână, însă până atunci puteţi asculta “Cât de departe?” aici.

[imagebrowser id=691]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te