Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Virgil Ianțu, mesaj neobișnuit pentru fiica lui, Jasmina. „Nu știu când au trecut 17 ani”

Virgil Ianțu, mesaj neobișnuit pentru fiica lui, Jasmina. „Nu știu când au trecut 17 ani”
9

de Andra Stana,

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit 17 ani. Chiar de ziua ei, prezentatorul de la TVR 2 a postat pe Instagram o fotografie de familie. Alături, omul de televiziune a scris un mesaj plin de emoție dedicat fetei sale.

Virgil Ianțu, mesaj special pentru Jasmina

„La mulți ani, Jasmina și îți mulțumim pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Nu știu când au trecut 17 ani, dar voiam să îți spun că ești un copil minunat, cu un suflet bun și cald, ești deșteaptă și plină de viață și din fericire ai și mult umor.

Pentru noi ești copilul perfect. La mulți ani și îți doresc să ajungi o bătrânică fericită! #love #family #tatadefata”, a scris Virgil Ianțu în dreptul imaginii postate pe contul personal de Instagram.

Virgil Ianțu, vacanță prelungită în Statele Unite

Aproape în fiecare an, Virgil Ianțu își petrece câteva zile de vacanță pe tărâmul american, iar în vara aceasta prezentatorul TV și-a planificat un concediu mai lung. Alături de gazda emisiunii „România Câștigă” de la TVR 2 se află și partenera sa de viață, Roxana, dar și fiica lor în vârstă de 17 ani, Jasmina.

Mesajul lui Virgil Ianțu pentru fiica lui. Jasmina a împlinit 17 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

A devenit deja o tradiție pentru Virgil Ianțu să ajungă în vacanță în Statele Unite, aproape în fiecare an. De obicei, prezentatorul TV ajunge în New York, însă pentru această vară destinația este alta. Împreună cu partenera sa de viață, Roxana, și cu fiica lor, Jasmina,  prezentatorul emisiunii „România Câștigă” de la TVR 2 a ajuns pe coasta de vest a Statelor Unite, iar prima oprire a fost în San Francisco. De altfel, Virgil a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii din vacanța sa.

În America, Virgil Ianțu s-a întâlnit și cu Tudor Petruț, unul dintre actorii din „Liceenii”. „In America am intalnit doar oameni faini cu care am petrecut momente foarte frumoase. Tudor Petruț este unul dintre ei. Un om si un prieten foarte fain. Putina lume stie ca pe langa meseria de actor pe care si-o
desfâsoarã inca, este si un bun profesor de matematica. A facut mate cu Isoscel doar:) #goodtime #friends”, a scris Ianțu în mediul online.

Virgil Ianțu și Roxana sunt împreună de 20 de ani

De 2 decenii deja, Virgil Ianțu și Roxana Alexandru trăiesc o poveste de dragoste. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit încă. Prezentatorul a povestit totuși că a cerut-o în căsătorie pe mama fiicei sale într-un mod ieșit din comun, scrie libertatea.ro.

E cerută, e acceptată, inclusiv eu sunt acceptat. Ne iubim de 20 de ani și ne cunoaștem de 22 de ani. Am cerut-o frumos de soție.

În ziua în care s-a născut Jasmine, eu am pregătit un săculeț pe care i l-am pus la mânuță… și era și un inel și era și un bilețel pe care scria că «Tati este timid și, dacă ai vrea să fii soția lui, fac eu lucrul acesta pentru el». Eram de față și a zis da. S-a bucurat de această cerere. Nu am apucat să ne căsătorim. Ea muncește, eu muncesc”, a mărturisit Virgil în cadrul unui podcast.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton