Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 22 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul. Imagini de la petrecere

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 22 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul. Imagini de la petrecere
13

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu, în vârstă de 43 de ani, este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă alături de Anda Călin și o fiică extraordinară care a împlinit 22 de ani pe 8 mai. Carmina a moștenit frumusețea de la mama sa, Amy Teiceanu. Iată ce urare i-a făcut artistul de ziua sa!

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 22 de ani

Carmina, fiica pe care Liviu Vârciu o are alături de Amy Teiceanu, a împlinit 22 de ani pe 8 mai. Tânăra a publicat mai multe imagini de la petecerea organizată de ziua sa de naștere. În una dintre ele apare alături de mama sa, iar fanii au putut observa asemănarea izbitoare dintre cele două. Carmina și Amy par mai degrabă surori decât mamă și fiică.

carmina 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Mamă și fiică. 44 de ani și 22 de ani. Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani, într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândră că ești mama mea, sunt mândră să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc”, a fost mesajul pe care l-a scris Carmina pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu i-a transmis fiicei sale cele mai bune gânduri și a distribuit o imagine în care fiica sa apare alături de tortul special preparat pentru ziua specială. „La mulți ani, fetița lui tati”, a scris Liviu.

Liviu Vârciu a făcut eforturi financiare considerabile de dragul fiicei sale

Liviu are o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina și a făcut eforturi considerabile pentru a o sprijini pe aceasta atunci când ea a luat decizia de a se muta din Arad în București. Artistul i-a cumpărat Carminei un apartament în Capitală și a făcut un credit la bancă pentru a-i putea achiziționa și un autoturism.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are propria afacere. Cu ce se ocupă acum CarminaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

„Copii mari, cheltuială mare! Trebuie să-i iau apartament lui fii-mea, în București, pentru că s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie să-i iau mașină și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie să fac altele”, povestea Liviu, la Antena Stars.

Liviu Vârciu are doi copii alături de Anda Călin

În prezent, Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Anda Călin. Împreună au doi copii, o fată de șapte anișori pe nume Anastasia și un băiat de trei ani care poartă numele de Liviu Andrei.

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost actuala iubită, Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

Sursă foto: Instagram Carmina – Liviu Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton