Homepage  / Vedete străine

Actori celebri de telenovele care au format un cuplu. De ce s-au despărțit

Actori celebri de telenovele care au format un cuplu. De ce s-au despărțit

de Redactia Tvmania

Nu întotdeauna poveșțile de dragoste se termină cu „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, iar acesți actori de telenovele cunosc foarte bine acest lucru. Mai jos, vă prezentăm o serie de actori celebri de telenovele care au format un cuplu, la un moment dat, dar care au ajuns să se despartă. În unele cazuri, despărțirea n-a fost deloc pașnică și s-a lăsat cu scandal.

Marjorie de Sousa şi Ricardo Alamo

Nu numai că au fost împreună, dar Marjorie (41 de ani) şi Ricardo (50 de ani) au fost căsătoriţi! Pe ea o ştim din “Iubiri vinovate” de la Acasă (unde are rol negativ), el a fost protagonistul din “Juana la virgin”, telenovelă mexicană din 2002, difuzată şi la noi cu mare succes. Cei doi actori din Venezuela s-au căsătorit în 2004, dar mariajul nu a durat decât doi ani! Mai târziu, ea declara, citată de elsiglo.com.ve: “L-am iubit pe Ricardo cu pasiune nebună, dar adevărul e că eram foarte tinerică atunci când m-am măritat”. Ulterior, Marjorie a avut o relaţie cu alt protagonist din această pagină, Julian Gil.

Gabriela Spanic şi Miguel de Leon

Alt cuplu de venezueleni a căror căsătorie s-a terminat cu un divorţ urât – e drept că au rezistat ceva mai mult împreună, şapte ani, între 1995 şi 2002. Deşi Miguel (59 de ani), elegant, a declarat atunci că relaţia lor pur şi simplu nu a mai funcţionat, tabloidele vremii scriau de relaţia toridă pe care Gaby Spanic (47 de ani) a avut-o cu partenerul ei din telenovela „Răzbunarea”, José Ángel Llamas, ca fiind adevărul motiv al divorţului.  Actriţa nu i-a plătit fostului soţ cu aceeaşi monedă: în cartea ei autobiografică, potrivit site-ului terra.com, scria despre Miguel de Leon ca fiind “mincinos, şantajist şi cu tendinţe sinucigaşe”. Adio, dragoste!

Julian Gil şi Danna Garcia – Actori de telenovele care au fost un cuplu

O iubire de o vară, asta au trăit cei doi telenovelişti celebri, Julian Gil (care are o reputaţie de mare Don Juan) şi frumoasa actriţă din Columbia. Ca să fim mai exacţi, vara lui 2012: după ce s-au ascuns de paparazzi prin hoteluri, îndrăgostiţii au recunoscut, s-au afişat împreună la o gală a revistei “People”, ba chiar au fost împreună în excursii în China şi Peru. Apoi, la sfârşitul verii, Julian (51 de ani) a plecat în Columbia pentru telenovela “La otra cara”, iar Danna (43 de ani) a rămas în Mexic pentru “Que bonito amor”. “Îmi pare foarte mult că ne-am despărţit, pentru că o ador pe Danna, este o femeie cu multe virtuţi şi va fi mereu în inima şi viaţa mea!” Ceva ne spune că pe Danna n-au ajutat-o prea mult aceste cuvinte!

Mario Cimarro şi Vanessa Villela

Actori de telenovele care au fost un cuplu. El nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe ea o ştiţi sigur din “Eva Luna” şi “Suflet călător” (e expertă în roluri negative). Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Trupul dorit”, din 2005, doar că, pe vremea aceea, el era încă însurat cu altă telenovelistă, Natalia Streignard. Ulterior, în 2009, la ceva timp după divorţul lui, a început povestea de dragoste dintre Mario (50 de ani) şi Vanessa (43 de ani), care a avut suişuri şi coborâşuri: acum se pregăteau de nuntă, acum se despărţeau. Până la urmă, în 2013, actorii au pus capăt relaţiei, decizia fiind provocată şi de faptul că locuiau foarte departe unul de celălalt, ea în Miami, el în Los Angeles.  În momentul de față, Mario Cimarro, care va juca în sezonul doi din telenovela „Jurământul” , se iubește de trei ani cu o tânără carea semănă izbitor de mult cu Danna Garcia, colega lui din telenovela respectivă.

Barbara Mori şi William Levy

Hmmm, trebuia să ne gândim că William Levy nu putea lasa să-i scape o asemenea frumuseţe de actriţă, precum Barbara Mori! Idila lor – niciodată confirmată, nici de el, nici de ea – s-a petrecut în vara lui 2011. William (41 de ani) abia se despărţise (iar!) de mama copiilor lui, Elizabeth Gutierrez, Barbara (43 de ani) tocmai ieşise dintr-o relaţie de lungă durată. Atunci, tabloidele din Mexic îi surprindeau sărutându-se cu foc într-o seară, înainte de a intra împreună la un film. După câteva săptămâni, zvonurile au dispărut – ca şi idila lor, probabil. În momentul de față, William Levy are din nou o relație cu Elizabeth Gutiérrez.

Jose Ron şi Silvia Navarro

Actori de telenovele care au fost un cuplu. Tipic pentru actori – idila celor doi telenovelişti mexicani ar fi început la filmările pentru “Secrete din trecut” (“Cuando me enamoro”, în original). Chimia dintre ei ar fi bătătoare la ochi, Jose (40 de ani) şi Silvia (43 de ani) ar fi fost mai tot timpul împreună, ba chiar – scriau atunci revistele de bârfe – Juan Soler, protagonistul telenovelei, i-ar fi surprins sărutându-se pătimaş. În ciuda tuturor zvonurilor, cei doi au susţinut mereu că sunt doar buni prieteni.

Marjorie de Sousa și Julian Gil

Actorii Marjorie de Sousa și Julian Gil au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Totuși, relația lor a fost marcată de despărțiri și împăcări. După ce fiul lor, Matias, s-a născut în anul 2017, totul părea să meargă bine și toată lumea vorbea de o eventuală nuntă, dar n-a fost să fie. În luna aprilie a aceluiași an, Marjorie de Sousa și Julian Gil și-au spus adio, dar nu oricum, ci cu scandal. A urmat un adevărat război legal pentru custodia lui Matias, iar Juian Gil a dat-o în judecată pe Marjorie de Sousa pentru că nu-l lăsa să-și vadă copilul. În cele din urmă, actorul a pierdut custodia totală.

Într-un interviu realizat în luna aprilie a acestui an, el a spus că nu va contesta decizia: „Și recurs? Nu! Cea care trebuie să facă apel la conștiință este mama lui Matías, nu sunt eu. Marjorie nu a avut o figură paternă în viața ei, nu trebuie să repete acest lucru cu fiul ei”. Recent, Julian a mai spus că nu înțelege de ce Majorie nu-l lasă să-și vadă copilul, precizând că este vorba doar de un „capriciu” al ei.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te