Homepage  / Ultimul număr

Actrita nr. 1

Actrita nr. 1

de Redactia Tvmania

Julia Roberts a facut o pauza in cariera pentru a deveni mama, dar revine cu filme noi si demonstreaza ca inca mai are tot ce-i trebuie pentru a fi emblema succesului.

In 2004, Julia Roberts lasa balta marele ecran pentru a avea grija de gemenii ei, Hazel si Phinnaeus. De atunci si-a imprumutat vocea unor personaje animate, a avut al treilea copil (Henry), a debutat pe Broadway cu o piesa primita prost de critici si ne-a facut sa ii asteptam reintoarcerea in cinematografe. Anul trecut, rolul din „Razboiul lui Charlie Wilson” ne-a amintit cat de puternice sunt personajele pe care le creeaza, iar de Julia nu vom scapa prea curand pentru ca in urmatoarea perioada are alte trei proiecte. In „Fireflies in the Garden” (2008), Julia se va adanci intr-o drama de familie, alaturi de actorii Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Emily Watson si Carrie-Anne Moss, in „The Friday Night Knitting Club” (2008) va da forma unui personaj creat in cartea lui Kathleen Jacobs, iar in „Duplicity” (2009) va imparti din nou ecranul cu Clive Owen, alaturi de care va incerca sa jefuiasca o corporatie importanta.

Jos textila? Nu!
Actrita a simtit destul de repede ce inseamna celebritate: in 1999 povestea ca din anii ’80 starnea interesul celor din jur: „Prima data cand am simtit ca sunt celebra a fost atunci cand am mers la film cu mama mea. Am mers la baie si cineva a spus foarte tare Fata din prima cabina, ai jucat in „Mystic Pizza”?„. Julia merita admirata pentru ca a reusit sa depaseasca momentul „Frumusica” (1990) si sa isi construiasca o cariera solida fara a face compromisuri. Actrita a spus ca nu va filma niciodata o scena nud: „Nu cred ca profesorul meu de algebra ar trebui sa stie vreodata cum arata fundul meu”, a explicat Julia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te