Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adela Popescu, despre vacanța ideală la care visează. „E tare complicat acum”

Adela Popescu, despre vacanța ideală la care visează. „E tare complicat acum”
7

de Andra Stana,

Adela Popescu reușește să împace viața profesională cu cea de familie. Vedeta de la Pro TV recunoaște însă că are uneori momente când visează la o pauză. Prezentatoare de la „Vorbește lumea” și-a deschis sufletul în fața fanilor ei, într-un story pe Instagram.

Adela Popescu, motivul pentru care nu poate pleca în vacanță doar cu Radu Vâlcan

Adela Popescu recunoaște că nu este ușor să te descurci cu trei copii. Vedeta Pro TV încearcă să facă față tuturor responsabilităților pe care le are și este mereu ajutată de Radu Vâlcan.

Uneori, ea ajunge la epuizare și simte nevoia de o vacanță în doi, însă nu prea mai poate pleca fără cei trei băieți. Pe cel mic încă îl alăptează, iar cei doi băieți mai mari deja nu mai pot pleca unul fără celălalt, scrie spynews.ro.

adela-popescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vacanțele cu copiii nu sunt deloc relaxante pentru Adela Popescu, ba chiar povestea recent că a fost nevoită să se întoarcă din concediu cu câteva zile mai devreme, pentru că nu mai putea să facă față situației.

„Ne e tare dor de o vacanță, în doi a spune. E tare complicat acum, nu știm cum să ne împărțim sau cum să-i împărțim. În plus cel mic este încă alăptat și deci trebuie oricum să plecăm cu el. Deja e la vârsta în care nu are stare deloc, nu mai e un bebeluș în care stă cuminte acolo.

„Am sentimentul că inima mea nu e întreagă” Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. (…) Sunt atât de legați încât nu mai putem să-i despărțim acum, nu putem pleca cu unul și fără celalalt. Și oricum nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreaptă dacă aș face asta, nu pot, deci nu pot (…)”, le-a povestit Adela Popescu fanilor din mediul online.

Cu toate că visează la o vacanță în doi, doar ea și Radu Vâlcan, Adela Popescu pune mereu familia pe primul loc. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” nu poate sta departe nicio clipă de băieții săi. Chiar dacă îi este greu uneori, ea este foarte fericită cu familia pe care o are. La rândul lui, Radu Vâlcan își susține soția necondiționat și o ajută oricând aceasta are nevoie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te