Homepage  / Televiziune

Adela Popescu și Cosmin Seleși, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 21 septembrie 2023. Primele imagini

Adela Popescu și Cosmin Seleși, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 21 septembrie 2023. Primele imagini
7

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Cosmin Seleși sunt invitații speciali care au acceptat invitația lui Cabral de a se distra în cel mai nebun show al momentului, Săriți de pe fix!. Cei mai buni meseriași în materie de râs în hohote îi așteaptă pe telespectatori astăzi, 21 septembrie 2023, de la ora 21:30, pe tărâmul comediei. 

Adela Popescu și Cosmin Seleși, invitați la Săriți de pe fix! – 21 septembrie 2023 

Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși sunt cei 8 comedianți, profesori de râs și prieteni, care în această seară se vor lupta pentru marele trofeu al publicului – buna dispoziție. Gașca lor nu are nevoie de un premiu ca să se simtă bine, singura miză fiind distracția adevărată. Alături de ei, Adela Popescu și Cosmin Seleși vor fi săriți de pe fix astăzi, de la ora 21:30.  

Cosmin Seleși îl va înfrunta pe Alex Bogdan la proba ”Pâine și apă”. Ca să câștige proba, cei doi trebuie să tragă la sorți cărți de joc, iar cel care extrage cartea mai mare îl lovește pe celălalt cu o lipie peste față, în timp ce ține apă în gură. Câștigă la scor cel care va avea cele mai multe lovituri reușite. „Am dat și eu o probă de prezentator pentru emisiunea Batem Palma? și acum o să mă răzbun”, îi va spune Alex Bogdan. După prima lovitură, surprinsă de cum decurg lucrurile și în hohotele de râs ale celor prezenți, Adela Popescu va reacționa: „Asta e proba? Vai de capul meu”.  

Secvență din emisiunea „Săriți de pe fix”, de la Pro TV. A doua ediție este difuzată azi, 21 septembrie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deși a încercat de mai multe ori să câștige puncte la această probă și Anisia îl va încuraja de pe margine: „Să te văd cum o servești ca Halep!”, Cosmin nu va reuși: „Bă, băiatule! E praf, praf! Las-o, bă, da’ nu poți să-l lovești?”, va spune Drăcea atunci când va vedea cum ratează prezentatorul Batem Palma?. Cum se va termina această provocare, cine va ieși învingător într-un final, dar și cum vor face față provocării supreme: planul înclinat, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.  

 Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te