Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Natanticu, cerere în căsătorie cu peripeții. De ce l-a refuzat soția lui, Eliza

Cosmin Natanticu, cerere în căsătorie cu peripeții. De ce l-a refuzat soția lui, Eliza
8

de Roxana Mirea,

Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți de 5 ani și formează un cuplu de 13 ani. Ei sunt cunoscuți ca fiind un cuplu spumos, cu sare și piper. Așadar, nici cererea în căsătorie nu avea cum să fie mai prejos. Ba mai mult, Eliza a explicat de ce l-a refuzat prima dată pe soțul ei atunci când a întrebat-o dacă vrea să se mărite cu el.  

Cum a cerut-o Cosmin Natanticu în căsătorie pe soția lui, Eliza 

Eliza a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Cosmin Natanticu. Momentul a fost unul atipic, de care își vor aminti toată viața. Juratul de la iUmor a surprins-o pe Eliza cu o cerere în căsătorie care a implicat chiar un pahar de shot. 

De metal (n.r. a fost întrebată de prezentator ce gust are inelul) cu plastic, pentru că era pus într-un pahar mic de shot. Da (n.r. așa a fost cerută în căsătorie), după ce l-am refuzat în primă fază. (…) El a încercat să mă enerveze, așa și-a propus să mă ceară, să mă enerveze. Caracteristic lui. Pe o parte, eu mi-aș fi dorit să fie mai romantică treaba, să vină un porumbel, să iasă un delfin, să se întâmple ceva, dar nimic”, a mărturisit Eliza Natanticu, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

Care este secretul relației dintre Eliza și Cosmin Natanticu. Prin ce peripeții au trecut în vacanțăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce l-a refuzat Eliza pe Cosmin Natanticu 

Acel moment nu a fost primul în care Eliza a fost cerută în căsătorie. Inițial, Cosmin Natanticu a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau pe un scuter, iar cântăreața era foarte nervoasă. Drept urmare, răspunsul ei a fost „nu” pentru că își dorea un moment mai romantic.  

„Faza a fost că sora mea mi-a și dezvăluit că o să urmeze să fiu cerută în căsătorie. Mi-a zis înainte și eu știam. Acum, el încerca să mă enerveze și eu nu mă lăsam enervată și nu înțelegea de ce. La un moment dat, când a reușit, când eram noi în Mykonos undeva a zis ”Gata, acum e momentul să o cer”. (…) Noi eram pe un scuter, am aruncat casca de pe capul meu în mare tocmai ca să mă răzbun pe el pentru că m-a enervat și el avea inelul la spate și când m-a cerut i-am zis ”Nu pot să cred că mă ceri așa” și l-am refuzat”, a adăugat artista.  

L-am refuzat pentru că eu îmi doream să fie ceva frumos, nu așa cu supărare. (…) Nu o să uit această cerere. (…) După aia a încercat să îmi pună inelul într-o folie de bomboană și am simțit că nu era acolo nimic și nu mi-am dat seama că era inelul într-o folie și am aruncat chestia aia pe spate, după care mi-a pus inelul în shot și era să mi se prindă de omulețul din gât”, a mai spus Eliza Natanticu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te