Homepage  / Ultimul număr

Agentul 007 dintre vedete

Agentul 007 dintre vedete

de Redactia Tvmania

Lucreaza de 15 ani in presa mondena. Acum modereaza si "Agentul VIP". Brancu. Cristi Brancu. Promite ca nu va invita niciodata oameni care se baga singuri in seama si care sunt, in fapt, niste "niste prostituati ai celebritatii".

„TV mania”: V-ati facut un nume in presa scrisa. Cu ce v-a tentat televiziunea?
Cristi Brancu: Povestea incepe de mai demult, de cand, promovand revista pe care o conduc, mi-am dat seama ca pot avea calitati ca sa fac mai mult in televiziune decat sa fiu de profesie invitat. Prin 2006, o televiziune – nici una din grupul Antenelor – m-a tinut de vorba vreun an, dupa care, in ianuarie, aceeasi televiziune mi-a spus: „Stai linistit! Anul asta sigur o sa facem treaba!”. Apoi m-a sunat Mihai Gadea, care mi-a propus un format la care ma gandisem si eu: unul care sa se apropie cu modestie de ce face Jay Leno.

„TV mania”: Intalnirea cu televiziunea a fost deci un lucru cautat.
Cristi Brancu: Nu cautat, asteptat. Ca nu m-am dus la nici o televiziune sa zic „Vreau si eu”.

„TV mania”:… dorit atunci. De ce?
Cristi Brancu: Daca nu mi-ar placea ce fac, as sta cinci seri pe saptamana in studio? Credeti ca nu si-ar dori si oamenii din viata mea sa ma vada mai mult? Credeti ca nu mi-as dori sa ma culc mai devreme de ora unu? Ba da! Ma simt bine si imi place sa fac lucrul asta. Nu am facut-o ca sa fiu mai cunoscut, pentru ca si inainte politistii imi bateau obrazul si spuneau „lasa, ca sunteti din aia din presa care scrieti de noi ca furam” sau ma auzeau la radio si imi ziceau „sa-mi transmiti si mie maine, bre, o dedicatie”. Nu sunt genul care sa zica „Bai, stii cine sunt eu?”. Ca e penibil si nu functioneaza.

„TV mania”: Cum va convingeti invitatul sa va spuna secretele din viata lui?
Cristi Brancu: Nu trebuie sa ii dai cu un ciocan in cap ca sa scoata ceva pe gura. Eu cred ca si cele mai grele lucruri pot fi spuse cu zambetul pe buze si politicos, nu trebuie sa fii obraznic. Eu nu mai cred de multa vreme in moderatorii care sunt rai, care isi iau invitatii de guler. Acest gen poate ca mai merge la politica, insa in zona de personalitati pana acum n-a folosit. Niciodata o personalitate nu vine sa fie pusa in fata propriului rau. Intotdeauna cand face ceva controversat, o personalitate se ascunde, nu apare la televizor. Oamenii vin mai greu, unii nu vin deloc.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te