Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexandra Timofte („Serviciul Român de Comedie”, „Spitalul de demență”) va deveni mămică

Alexandra Timofte („Serviciul Român de Comedie”, „Spitalul de demență”) va deveni mămică

de Redactia Tvmania

Alexandra Timofte, actrița din "Serviciul Român de Comedie" şi serialul "Spitalul de demență", difuzate de Pro TV, trăiește o mare fericire: va deveni, în câteva luni, mămică pentru prima dată. E un moment despre care ne-a mărturisit că îl așteaptă cu sufletul la gură, că e nerăbdătoare să-și strângă minunea în brațe.

Deși a intrat deja în al trilea trimestru al sarcinii, Alexandra e în continuare o femeie activă și implicată cum a fost mereu, muncește, filmează, joacă în continuare în câteva spectacole independente de teatru – o puteți vedea, de pildă, în spectacolul “Tango, monsieur?” – și chiar lucrează la un proiect nou. De asemenea, prezintă încă spectacolele de improvizație ale trupei Grupa Mică și spune că i se pare chiar că sarcina o inspiră și o ajută să fie și mai bună în ceea ce face.

“Am avut o sarcină ușoară încă de la început, mi-a fost drag fiecare moment până acum și n-am avut nici un fel de dificultăți. Acum am început doar să obosesc mai repede și trebuie să am și mai multă grijă de mine și de bebelușă,” spune actrița, radiind de fericire. Viitoarea mămică spune că, din fericire, până acum n-a luat prea mult în greutate, fiindcă nu și-a mărit porțiile și nu “mănâncă pentru doi”, e foarte atentă la ce anume include dieta ei, face masaj și gimnastică specială și… se bucură de fiecare clipă a acestei perioade. “Normal că mai și trișez și nu mănânc numai salate, doar oameni suntem! O bucățică de tort, o prăjitură bună sau o porție de paste îmi apar din când în când în meniu – nu sunt și nu vreau să mă “dau” vreo perfectă sau vreo riguroasă – și mi se pare normal să-mi las organismul și sufletul să se bucure și de lucrurile mărunte, precum sunt astea.”

Chiar dacă își doreau un copil, nu planificaseră nimic, așa că și pentru ea, și pentru logodnicul ei a fost o mare și minunată surpriză. Și, bineînțeles, o mare bucurie a fost pentru viitorii bunici, care deja se gândesc cum o s-o alinte pe cea mică! Viitoare mămică modernă, Alexandra vorbește deja cu bebelușa ei, se cunosc și se alintă, îi povestește despre lumea de afară și despre cum o să fie când se vor vedea pentru prima dată.

Alexandra va fi o mamă activă și își propune să revină relativ repede pe scenă și în fața camerelor de filmat, fiindcă o așteaptă echipa de la „Serviciul Român de Comedie”, scena Teatrului Nottara, trupa Grupa Mică și o mulțime de oameni alături de care joacă.

Fotograf: Cristina Huțu – Opal Studio (www.opalstudio.ro)

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton