Homepage  / Ultimul număr

Alexandru Papadopol, aproape un barbat adevarat

Alexandru Papadopol, aproape un barbat adevarat

de Redactia Tvmania

"Crede ca pamantul pe care il cauti exista si, chiar daca nu exista, Dumnezeu il va crea special pentru a-ti rasplati stradania." Nu sunt niste vorbe oarecare. Sunt vorbe pe care Alexandru Papadopol le-a gasit scrise pe o hartie, aruncata pe holurile facultatii, in vremea studenttiei sale. Nu stie nici acum cine le-a scris si cine a aruncat hartie. Dar a pastrat-o. Si a crezut mereu in acele vorbe.

Sfarsit de an. Cadouri, cumparaturi, alergatura. Inceput de vacanta. Cam asta era atmosfera cand m-am intalnit cu Alexandru Papadopol pentru interviu. Prima lui zi de vacanta. Filmarile la telenovela „Numai iubirea” luasera sfarsit cu o zi inainte. Finala la „Un barbat adevarat se dusese si ea. O finala pe care, teoretic, Papi a castigat-o in fata lui Pepe. Practic, „meciul” s-a terminat la egalitate. Deh, spiritul sarbatorilor! Un barbat adevarat… Ce inseamna oare „barbat adevarat”, dincolo de titlul unei emisiuni de divertisment? „E vorba de atitudine”, spune Papi. „Un barbat adevarat ar trebui sa incerce sa faca lucrurile cat mai bine posibil. Nu neaparat sa impace pe toata lumea, dar sa aiba un sistem de valori astfel incat sa faca lucrurile cat mai corect. Nu cred ca trebuie sa fie musculos, bogat sau alte lucruri de acest gen. Cred ca un barbat adevarat trebuie sa isi cunoasca foarte bine defectele.” Un soi de exerciutiu de sinceritate. El isi cunoaste defectele? Daca zice „da”, poate parea – din anumite puncte de vedere – lipsit de modestie. Daca zice „nu”, parca nu da bine. „Nu pe toate!” Ei bine, mi-am dat seama ca nu era o intrebare cu doar doua variante de raspuns. „Am tendinta de a cere intelegere de la altii, fara ca eu sa inteleg. Nu am rabdare. Pe alocuri, mai e si lipsa de fermitate. Astea ar fi alte defecte. Spun „pe alocuri” pentru ca am tendinta de a vrea sa impac pe toata lumea. Si asta nu e bine. Trebuie sa fiu hotarat.” Sunt acestea defecte atat de mari incat sa nu fie trecute cu vederea? Cu siguranta ca admiratoarele lui Alexandru Papadopol, de exemplu, nici nu ar baga in seama niste „fleacuri” de genul acesta. Prin urmare, e vorba despre cum esti perceput de cei din jur. „Un barbat adevarat devine un barbat adevarat si datorita oamenilor care il cred un barbat adevarat. Acestia sunt oameni care cred in tine, care descopera la tine calitati pe care, realmente, le ai. Sunt si oameni care au o gramada de calitati, dar care nu sunt recunoscute de nimeni.”

Sfarsit de an tensionat pentru cuplul Brad Pitt- Jennifer Aniston. Dupa o perioada in care ziarele de scandal au sugerat ca cei doi sunt pe cale sa se desparta, Aniston le-a dat apa la moara iesind la plimbare fara verigheta.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te