Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram nu îi calcă pe urme mamei sale. Ce spune Andreea Esca despre cariera fiicei sale

Alexia Eram nu îi calcă pe urme mamei sale. Ce spune Andreea Esca despre cariera fiicei sale
7

de Roxana Mirea,

Andreea Esca este foarte mândră de fiica ei, Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani. Tânăra a absolvit în această vară Universitatea de Arte Creative din Londra și nu își dorește să îi calce pe urme mamei sale. Recent, Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea ca fiica ei să lucreze în televiziune.

Andreea Esca, despre cariera pe care o urmează fiica ei, Alexia Eram

Alexia Eram și-a urmat pasiunea pentru design vestimentar și marketing, chiar dacă mama ei, Andreea Esca, are o carieră de succes în televiziune. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a vorbit despre posibilitatea ca fiica ei să își îndrepte pașii spre o carieră în televiziune.

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent”, a declarat Andreea Esca pentru Pro TV.

Andreea-Esca-despre-cariera-pe-care-o-urmeaza-fiica-ei-Alexia-Eram-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De unde își câștigă Alexia Eram banii

Alexia Eram este o tânără independentă și se întreține singură. Aceasta este foarte populară în mediul online și spune despre ea că este creator de conținut și că toate veniturile ei vin din activitatea pe care o are pe rețelele sociale.

Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”, a spus Alexia Eram în podcastul lui Radu Țibulcă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te