Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă o singură noapte de cazare în căsuțele de vacanță din Porumbacu de Sus ale Andreei Esca. Prețurile nu sunt tocmai mici

Cât costă o singură noapte de cazare în căsuțele de vacanță din Porumbacu de Sus ale Andreei Esca. Prețurile nu sunt tocmai mici
29

de Cristina Țapu,

Andreea Esca nu este doar o prezentatoare de renume, cu o carieră impresionantă, ci și o veritabilă femeie de afaceri. Prezentatoarea deține mai multe căsuțe de vacanță în apropierea Sibiului, însă prețul pe care trebuie să-l plătească cei care își doresc să petreacă sărbătorile acolo nu este deloc mic!

Cât costă o noapte de cazare în căsuțele de vacanță ale Andreei Esca din Porumbacu de Sus

Prezentatoarea de știri a reabilitat opt case tradiționale, pe care le închiriază în fiecare an. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au făcut o investiție semnificativă în domeniul turismului, însă eforturile par să merite din plin!

Andreea Esca și Alexandre Eram au convertit casele în locații de cazare. Cei care doresc să se relaxeze în natură, atât turiștii români cât și cei străini, au posibilitatea să închirieze mici case aflate chiar pe malul râului Porumbacu din Sibiu. Atenție, însă! Prețurile nu sunt de neglijat!

Referitor la tarifele de pe Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță de 40 de metri pătrați, cu două dormitoare, o baie și o chicinetă, se ridică la suma de 500 de lei. Prezentatoarea de știri de la PRO TV mai gestionează Casa Berbec, Casa Florea Vieții, Casa Moara, Casa Prieteniei, Casa Soare și 331. Aceasta din urmă este proprietatea situată în centrul satului și beneficiază de o priveliște cu adevărat spectaculoasă.

casutaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

„Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți la talpiță’ ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, este modalitatea în care Andreea Esca încearcă să-i convingă pe turiști să petreacă un sejur în Porumbacu de Sus.

Vedetele au trecut pragul pensiunilor Andreei Esca

Diverse personalități din showbiz-ul românesc au trecut pragul căsuțelor deținute de prezentatoare. Printre acestea se numără Tudor Chirilă, care și-a sărbătorit ziua de naștere în cabanele deținute de Andreea Esca. De asemenea, Pavel Bartoș, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Rareș Năstase și Roxana Hulpe s-au cazat în micile case aflate în apropierea Sibiului, proprietatea vedetei.

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice”, este mesajul de prezentare al căsuțelor.

Alexia Eram, prezentatoare pentru prima dată. Ce emisiune a moderat alături de o colegă de la America ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 29

Andreea Esca lucrează în televiziune încă de la debutul canalului PRO TV

Andreea Esca a pășit pe scena televiziunii românești în anii ’90, într-o perioadă în care industria media începea să se diversifice și să se dezvolte rapid. Deși inițial a studiat jurnalismul la Universitatea din București, Esca și-a îndreptat atenția către televiziune, unde avea să își găsească adevărata vocație.

Debutul său în lumea televiziunii a avut loc în cadrul emisiunii Știrile PRO TV, unde a devenit cunoscută pentru abilitățile sale de prezentare și prin prisma capacității de a transmite informații într-un mod clar și concis. Carisma și profesionalismul ei au atras rapid atenția publicului, făcând-o una dintre cele mai iubite prezențe din media românească.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca – Alexia Eram, PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton