Homepage  / Ştiri

Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu, finaliștii „Vocea…”

Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu, finaliștii „Vocea...”

de Redactia Tvmania

Emoție, tensiune, suspans, umor, show sunt cuvintele cheie ce au caracterizat semifinala „Vocea României”. Telespectatorii au decis cine sunt finaliștii, alături de antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă. Cei mai buni dintre cei mai buni, cei care au reușit să ajungă la inimile oamenilor și să demonstreze că vocea lor contează sunt: Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu.

De data aceasta publicul a putut vota favoriții încă de la început. Momentele concurenților au fost completate de trio-ul pe care fiecare antrenor l-a pregătit alături de concurenții săi, iar rezultatul a fost o explozie de energie, care trecut dincolo de ecrane.

Loredana a reușit ceea ce și-a propus încă de începutul sezonului, și anume ca Vocea României să fie Girl Power! Trio-ul pe care l-a pregătit alături de Ilinca și Maria a respectat întocmai acest principiu și a pus în scenă un moment exploziv de energie și culoare pe o piesă românească, pe care Marius Moga a integrat-o în categoria Pop Folcloric.

Ilinca Bacila

Pentru Ilinca Băcilă, pe care Loredana a transformat-o și a purtat-o prin mai multe genuri muzicale de-a lungul emisiunii, antrenoarea a decis să o readucă la ceea ce are ea special, să pună în valoare talentul ei cu care a reușit să își câștige locul în cea mai bună competiție a vocilor. Ilinca a interpretat o piesă country cu pasaje de Yodel, reușind să uimească încă o dată publicul cu timbrul și efectele sale vocale.

Maria Hojda

Maria Hojda a interpretat Memory, o piesă plină de sensibilitate, cu un mesaj puternic pe care l-a transmis cu succes și a făcut întreaga sală să vibreze și să simtă durerea din spatele versurilor – „Cred că vocea ta are o emoție care nu se poate descrie în cuvinte și vibrațiile pe care le transmite o voce ca a ta sunt incredibile. Și acum tremur de emoție. De fapt, asta înseamnă voce, acea vibrație care să ne facă pe toți să simțim la unison!”, a spus Loredana. Astfel, Maria a transmis emoția în casele telespectatorilor, fiind votată de cei de acasă și reușind să ajungă în marea finală!

 

Tudor Chirilă este cu un pas mai aproape ca Vocea României să fie rock, iar seara de vineri a fost una magică pentru antrenor, care a adus pe scenă trei momente mărețe. Trio-ul său alături de Tiberiu și Ligia a fost momentul care a definit ce înseamnă unitatea.

Tiberiu Albu

Călătoria promisă de Tudor încă din etapa audițiilor pe nevăzute se apropie de destinația finalei pentru Tiberiu Albu. El a cântat perfect Shook Me All Night Long, fermecând publicul cu momentul său și dinamismul de care a dat dovadă. Tiberiu s-a simțit incendiar pe scenă, iar Tudor a spus: „Eu cred că atunci când un lucru este bun, el trebuie să rămână bun și foarte bun!”.

Ligia Hojda

Ligia Hojda a avut un moment complex care a îmbinat actoria și muzica, interpretând piesa I Dreamed A Dream pe care o cântă Anne Hathaway în Les Miserables. Prestația ei l-a emoționat pe Tudor până la lacrimi – „Eu plâng la măreție și momentul tău a fost măreț!”. Suferința piesei și nedreptatea despre care vorbește cântecul a ajuns direct în inimile publicului: „Tu în seara asta ai demonstrat ceva în plus, ai demonstrat că poți fi o mare actriță!”.

Gelu Graur

Marius Moga a fost inspirat și disciplinat, principii pe care le-a insuflat și concurentelor sale, iar cea care a inspirat publicul a fost Anda Dimitriu. Trio-ul lui Marius alături de cele două grații din echipa sa a fost plin de vitalitate și originalitate. El a pregătit un colaj de super hituri, care l-a făcut pe Smiley să exclame: „Mie mi-au stârnit niște amintiri aceste piese!”.

Brigitta Balogh

Brigitta Balogh a cântat una dintre piesele sale preferate – If I Were A Boy, reintrepretată într-o manieră mai puternică, care să rezoneze cu mesajul pe care îl transmite. Brigitta a simțit fiecare vers și l-a dedicat tuturor femeilor care au urmărit-o.

Anda Dimitriu

Anda Dimitriu a urcat pe scena vocilor cu celebra piesă românească Spune-mi. Sensibilitatea textului a cuprins-o pe Anda, care a emanat emoție pură: „Ai ceva în plus față de alți concurenți – acoperi cu emoție ceea ce cânți!”, i-a spus Chirilă. Moga a adăugat: „Există în concursul ăsta oameni la care te uiți pe scenă și par că deja sunt superstaruri. Și există oameni la care te uiți și le vezi prin suflet, cum e Anda. Tu ai reușit să ne vinzi emoție mai mult decât alți concurenți, care ne vând tehnică!”.

 

Smiley a fost cuprins de energie. O energie care l-a ghidat în alegerile sale și l-a adus în marea finală alături de Aliona Munteanu. Pentru trio-ul alături de concurenții săi Smiley a ales o piesă românească, care transmite energie pozitivă, iar motivația lui a fost: „Această melodie a avut scopul de a ne distra!”.

 

Gelu Graur a renunțat la rock și a mers pe clasic, interpretând At Last. Surpriza serii nu a constat doar în schimbarea genului muzical sau în faptul că a cântat o piesă creată pentru o voce feminină, ci și în faptul că el a interpretat melodia în tonalitatea ei originală, de femeie – „Ceea ce ai făcut tu în seara asta este o mare performanță!”, a spus Smiley.

Aliona Munteanu

Aliona Munteanu a revenit la stilul sensibil care a consacrat-o la Vocea României, interpretând I, Who Have Nothing, piesa celebrului Tom Jones. Puterea timbrului ei vocal transmite tot ceea ce își propune cu o forță cutremurătoare. Smiley a declarat: „Este o voce extraordinară cu un control deosebit și are o sensibilitate și o grație cum rar am văzut!”.

Alexandra Stan a fost invitată să încânte telespectatorii cu un show complex, un spectacol de grafică, costume, machiaj și coregrafie. Alexandra a avut două momente speciale pe scena de la Vocea României: Cherry Pop și Vanilla Chocolat, cel mai recent single al artistei.

Momentul aflării rezultatului a fost unul plin de tensiune atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori. Decizia finală a fost în mâna publicului, iar el a și-a spus cuvântul trimițând în finală pe Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu.

Aliona Munteanu a declarat plină de emoție: „Sper că am ajuns la inimile oamenilor și am reușit să redau ceea ce am avut în suflet. Vreau să le mulțumesc tuturor că au avut încredere în mine și m-au votat. Vreau să îi mulțumesc lui Smiley, care este un antrenor extraordinar!”.

Anda Dimitriu se aștepta să treacă mai departe Brigitta, însă publicul a ales-o pe ea: „Este pentru prima dată când mă simt prost. Nu pentru reușita mea, ci pentru că se întâmplă lucrul acesta în detrimentul altcuiva care și-a dorit foarte mult!”.

Maria Hojda a fost încurajată de Ilinca Băcilă să ia marele trofeu, iar Maria i-a spus: „Vreau să o felicit pe Ilinca și să îi mulțumesc pentru sufletul ei superb!”.

Tiberiu Albu a rămas preț de câteva secunde fără cuvinte, tremurând de emoție, după care i-a mulțumit Ligiei și lui Tudor: „Îi mulțumesc Ligiei că a făcut parte din echipă și m-a ajutat foarte mult să trec prin drumul ăsta, arătându-mi partea sensibilă din echipa lui Tudor. Am înțeles mult mai multe chestii despre latura sensibilă din muzică și sper să rămânem foarte apropiați, cum am fost și până acum. Aș vrea să îi mulțumesc lui Tudor ca mi-a fost mereu alături!”.

VEZI PROGRAMUL TV

Program TV


PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
 • 10:30 Arena bucătarilor AP
  Arena Bucătarilor este o emisiune pentru profesionişti şi pasionaţi de bunătăţuri, care vă invită să pătrundeţi în lumea nevăzută a gastronomiei. Această emisune...
 • 11:00 Excursie cu surprize AP
  După ce a promis că îşi duce familia într-o vacanţă în Hawaii, stresat că şi-ar putea pierde slujba, Bob schimbă planurile fără să le spună nimic alor lui. În locul...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 16:00 Căsătoriţi pe nevăzute
  Cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la PRO TV. "Căsătoriți pe nevăzute"...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 19:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 20:00 Furios şi iute în viteza a 5-a 12
  Fostul poliţist Brian O'Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dominic Toretto (Vin Diesel) de partea cealaltă a legii. De când Brian şi Mia Toretto...
 • 22:15 Cifre periculoase 15
  Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck ("Batman vs. Superman, Zorii Dreptăţii") este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai...
 • 00:45 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 01:45 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 02:45 Prima crimă 15
  Un broker de succes de pe Wall Street face tot ce este posibil pentru a-i salva viaţa fiului său răpit, din mâinile unor hoţi. Astfel, Will este forţat să-i ajute...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 02:30 Ascensiunea lui Jupiter 12
  O tânără femeie îşi descoperă destinul ce i-a fost dat şi află că are o moştenire extraordinară care o ajută să readucă echilibrul în cosmos.
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 10:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 14:30 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 15:30 Asia Express AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Asia Express AP
 • 23:30 X-Men: Dark Phoenix 12
  În timpul unei misiuni de salvare în spaţiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forţă cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forţă nu...
 • 01:30 Brigada Diverse la munte şi la mare AP
  Ultimul film al seriei B.D. continuă aventura simpaticilor bandiţi şi a vajnicilor poliţişti ce reuşesc să înveselească orice telespectator. În prima parte, Prafuri...
 • 03:30 Logan Lucky: Cursa norocului 12
  Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, cei trei pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă....
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:30 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 10:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 11:00 Apel la consilier
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 11:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 18:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Christian...
 • 19:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 20:00 Roata norocului AP
  Concurenţi norocoşi, premii uriaşe, adrenalină, muzică şi divertisment de calitate, acestea sunt ingredientele perfecte pentru serile de duminică, la "Roata Norocului".
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:00 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV

Program Cinema

RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR