Homepage  / Vedete străine

Amanda Seyfried s-a simțit obligată să apară în scene nud la începutul carierei. „Aveam 19 ani și…”

Amanda Seyfried s-a simțit obligată să apară în scene nud la începutul carierei. „Aveam 19 ani și...”
10

de Roxana Mirea,

Amanda Seyfried își amintește câteva experiențe inconfortabile de pe platourile de filmare, din perioada adolescenței. Dacă ar putea să dea timpul înapoi, celebra actriță ar face câteva schimbări la începutul carierei sale de la Hollywood.

Amanda Seyfried s-a simțit obligată să accepte scenele nud

Amanda Seyfried a început să joace încă din adolescență, la sfârșitul anilor 1990, jucând în telenovelele „As the World Turns” și „All My Children”, înainte de a obține rolul lui Karen Smith în „Mean Girls” din 2004. Deși a ieșit din epoca pre-#MeToo „destul de nevătămată„, Seyfried a reflectat asupra unor situații incomode în articolul de copertă al revistei Porter, publicat luni.

„La 19 ani, să umblu fără lenjerie intimă – glumești?” a spus Amanda Seyfried. „Cum de am permis să se întâmple asta? Oh, știu de ce: Aveam 19 ani și nu am vrut să supăr pe nimeni și am vrut să-mi păstrez job-ul. Iată de ce”.

La începutul acestui an, Seyfried a reflectat în mod similar asupra întâlnirilor incomode care au urmat succesului filmului „Mean Girls”, declarând pentru Marie Claire că „s-a simțit dezgustată” de fanii bărbați care au citat o replică a lui Karen Smith despre prezicerea vremii cu ajutorul sânilor ei. „Aveam cam 18 ani”, a spus ea. „A fost pur și simplu scârbos”.

„Mean Girls” (2004) ParamountIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Amanda Seyfried, înlocuită de Ariana Grande în „Wicked”

În interviul pentru Porter, actrița a reflectat, de asemenea, asupra faptului că a pierdut rolul Glindei în viitoarea adaptare cinematografică a filmului „Wicked”, de John M. Chu (rolul i-a revenit în cele din urmă Arianei Grande). „A fost devastator și nu din alt motiv decât pentru că am simțit că era ceea ce trebuia”, a spus Seyfried. „Cu toate acestea, asta nu-mi răpește deloc încrederea în mine”.

Evident, faptul că ești părinte îți schimbă perspectiva asupra lucrurilor, dar nu e doar atât. În cele din urmă, îți dai seama că este în regulă să fii mândru de munca ta. Este în regulă să fii mândru, este în regulă să ai încredere – este de fapt foarte important”, a adăugat Amanda Seyfried.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te