Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și George Burcea își aduc noi acuzații dure. Totul a început de la victoria obținută de actor

Andreea Bălan și George Burcea își aduc noi acuzații dure. Totul a început de la victoria obținută de actor
19

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou în mijlocul unui scandal monstru, iar subiectul este reprezentat de cele două fetițe ale lor. Actorul a intentat o ordonanță președințială și în nici 30 de zile a obținut câștig de cauză. După această victori a actorului, Andreea Bălan a avut o reacție dură, iar George Burcea a răspuns printr-un mesaj lung și plin de detalii noi despre situația dintre ei.

Andreea Bălan, reacție dură după victoria obținută de George Burcea

Andreea Bălan a fost obligată de instanță să-i răspundă la telefon, de cel puțin trei ori pe săptămână, lui George Burcea, după ce actorul a dat-o în judecată. Actorul susține că, în timp ce se afla în America, nu reușea să ia legătura cu fiicele lui. George Burcea a intentat o ordonanță președințială și a obținut câștig de cauză, potrivit cancan.ro.

După ce au apărut aceste informații referitoare la victoria actorului, Andreea Bălan a avut o reacție dură, chiar dacă a declarat în podcastul lui Jorge că l-a iertat pe fostul soț. „Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spuna și că, de când s-a intors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentara (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”, a declarat Andreea Bălan, pentru SpyNews.ro.

„Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite.

Așadar îmi cresc singură fetitele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a mai spus Andreea Bălan.

andreea-balan-reactie-dura-dupa-victoria-obtinuta-de-george-burcea-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

George Burcea rupe tăcerea despre relația cu Andreea Bălan

După ce a citit ce declarații a făcut Andreea Bălan, George Burcea a ținut să lămurească situați, din punctul său de vedere. Actorul spune că a vrut să păstreze tot timpul legătura cu fetițele lui pe perioada în care se afla în America, dar artista nu îi răspundea la telefon. Așadar, acesta s-a văzut nevoit să apeleze la avocații lui. George Burcea spune că a plătit mereu pensia alimentară pentru fetițe și că a venit în România tocmai pentru a petrece timp cu Ella și Clara. Iată ce dezvăluiri a făcut acum George Burcea, după ce a publicat un mesaj lung și plin de detalii noi pe rețelele sociale.

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină. Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații.

La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?”, și-a început George Burcea mesajul.

andreea-balan-reactie-dura-dupa-victoria-obtinuta-de-george-burcea-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 19

Ce i-a cerut Ella lui George Burcea: „Mami se va supăra”

„Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?

Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles.

Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a mai continuat actorul.

„Cum poate să mintă în halul ăsta?”

„Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să “demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o să îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui.

Ține una cu “cei 500 RON” pe care eu i-aș fi stabilit singur. Oameni buni, credeți că într-un proces atât de mediatizat care ține de mai mult de 3 ani și care, apropo, încă nu s-a încheiat (așa cum se spune în presă), pot eu să decid ceva de capul meu? Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON. Da! Ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut în anii ăștia. Atât am avut, iar pensia a fost hotărâtă în conformitate cu veniturile. Să nu mai spun că mare parte din banii câștigați s-au dus către avocați. De ce? Pentru că de aproape 3 ani jumătate sunt târât în procese, mi se trimit notificări aproape lunar și toate lucrurile astea costă cum nu vă puteți închipui. Însă până acum am câștigat fiecare proces și sper că așa va fi în  continuare”, a mai declarat George Burcea.

Andreea Bălan încă este căsătorită cu George Burcea. Din ce motiv nu au divorțatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 19

„A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum”

„Credeți că dacă aveam mai mult, nu dădeam copiilor? Recunosc faptul că am lângă mine și o parteneră care mi-a fost alături mereu, din toate punctele de vedere și pentru asta îi mulțumesc. Iar fetițele de câte ori au venit la mine și la Vivian, au fost tratate cu tot ce ne-am permis noi mai frumos. Cât va mai continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei. A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum. Ea e superioară și toți cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba. Mă dezvolt pe zi ce trece, sunt mândru de toată activitatea mea, muncesc enorm la visul meu, dar o fac în ritmul meu. Nu suntem toți predestinați să facem nu știu ce sumă de bani până la nu știu ce vârstă și nu ar trebui să ne lăsăm călcați în picioare din acest motiv. Am susținerea unei partenere extraordinare și simt că am înflorit.

Și legat de faptul că mă “laud cu activitatea intensă în America”, vreau să zic doar că mă simt atât de binecuvântat de tot ce mi se întâmplă și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o.

Se vorbește despre “iertare” și apoi se face referire la “cele 3 secunde”… (n.r. George Burcea face referire la declarațiile Andreei Bălan din podcastul lui Jorge)

Dar nu mai pun la suflet lucrurile astea. Însă nici nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce acuzații mi se aduc. Deși nu am mai făcut nicio declarație publică despre acest subiect de mai bine de jumătate de an, acum nu am mai putut să tac.

Mă rog pentru liniște și înțelepciune. Și pentru sănătatea familiei mele. Iertați-mă că trebuie și voi să luați parte la tot acest război”, și-a îcheiat actorul mesajul.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te