Homepage  / Ultimul număr

Andreea Berecleanu aduce teledonul de Paste

Andreea Berecleanu aduce teledonul de Paste

de Redactia Tvmania

In noaptea de Inviere, vedeta Antenei 1 va gazdui alaturi de Mihai Gadea un spectacol organizat de trustul Intact in scopuri caritabile

„Presa poate sa faca orice!”. Aceasta convingere a Andreei Berecleanu va fi intarita in noaptea de Inviere, cand Mircea Radu va canta, Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta vor dansa, iar Adelin Petrisor si Crina Abrudan vor oferi un numar de acrobatie. Scopul acestei inedite demonstratii a vedetelor Antenei 1, reunite in cadrul teledonului prezentat de Andreea Berecleanu si Mihai Gadea, este sa ajute sase tineri bolnavi care au nevoie de operatii costisitoare. Stirista de la Observator crede ca astfel de initiative „ar trebui sa fie o preocupare constanta a tuturor celor care detin puterea informationala, adica a presei scrise, radiourilor, televiziunii nationale sau posturilor comerciale”. Pe plan personal insa, Berecleanu recunoaste ca pentru ea si sotul ei, Andrei Zaharescu, care ii este si coleg de pupitru la Observator, „Eva si Petru scriu «stirile» in fiecare zi, iar noi incercam doar sa le urmarim”.

„Nu imi doresc o alta directie!”
Ce diferenta exista intre cuplurile Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu si „Tom si Jerry”? Niciuna, daca e sa te iei dupa felul in care Eva (7 ani si jumatate) vede meseria parintilor ei. „I-am explicat ca avem o meserie care este filmata si data la televizor asa cum ii vede ea pe Tom si Jerry”, spune Berecleanu. Explicatia e simpla: micutii din familia Zaharescu „viseaza” la ora 22.30, cand cuplul de prezentatori gazduieste Observatorul de noapte.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te