Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin, despre cel mai greu moment din viața sa. Care e dorința ei cea mai mare

Andreea Marin, despre cel mai greu moment din viața sa. Care e dorința ei cea mai mare
8

de Roxana Mirea,

Chiar dacă acum se bucură de succes profesional, dar și personal, viața nu a fost mereu ușoară pentru Andreea Marin. Recent, ea a oferit un interviu, unde a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit și care este cea mai mare dorință a ei.

Andreea Marin, despre cel mai greu moment din viața ei.

Andreea Marin a dezvăluit că cel mai greu moment din viața ei s-a petrecut pe când ea avea doar nouă ani, când și-a pierdut mama.

„Primul moment și cel mai greu moment din viața mea a fost cel de la nouă ani, în care mi-am pierdut mama, s-a stins în brațele mele până la spital. Era foarte tânără, avea 36 de ani și mi-a fost foarte greu să accept și să înțeleg lucrurile astea. Îți trebuie ceva experiență de viață și înțelepciune ca să poți accepta că lucrurile se întâmplă uneori pur și simplu fără un motiv anume. Cert este că în acel moment de cădere m-am putut reconstrui doar crezând în vorbele astea, „Nu există nu se poate!”. (…)

Adolescența a fost multă muncă și n-a fost una tipică pentru orice adolescent care caută multă distracție. Am avut și părțile frumoase ale adolescenței și bucuria de a trăi acei ani, dar mai ales multă muncă la acea vreme. A fost o alegere, în fond alegem cum vrem să ne fie în viață și am considerat că acela e timpul în care eu trebuie să clădesc sau să pun o fundație sănătoasă pentru ce va urma, chiar dacă nu știam în mod concret ce va urma”, a spus Andreea Marin, într-un interviu pentru fanatik.ro.

andreea-marin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andreea Marin, noi detalii despre relația cu fiica ei

Andreea Marin a vorbit și despre fiica ei, Violeta. Vedeta a spus că se bazează pe fiica ei și că discută despre orice una cu cealaltă. Pe de altă parte, își dorește să o protejeze mereu pe Violeta și are impresia că așa „o sufocă”.

Mă bazez pe ea și e mare lucru și discutăm practic despre orice. Am avut întotdeauna părerea că trebuie să discut cu copilul meu foarte cinstit, chiar și despre lucrurile mai grele sau neplăcute în viață, astfel încât să nu se simtă mințită, să nu se simtă păcălită cumva, nici măcar din dorința de a proteja, prefer să nu spun ceva azi și să aștept ziua potrivită sau anul potrivit pentru a-i povesti, nu știu, o experiență pentru care să spunem că nu e pregătită încă, dar să mint, nu. Am ales și, sfătuindu-mă cu un psiholog dedicat copiilor, această variantă și a fost bine așa.  (…)

Posesivă e mult spus, dar sunt o mamă care-și dorește mereu să o protejeze, cred că toți părinții își doresc asta, nu-i așa? Și uneori cred că o sufoc cu protecția asta a mea, dar am schimbat puțin strategia, în sensul că îi explic totul și o dată, și de două ori, și de o sută de ori dacă este nevoie. Știu că anumite lucruri nu pot fi înțelese ușor de către cel care nu a trecut deja printr-o experiență și de aceea prefer să mă întrebe oricât de mult și să-i explic și să-i explic oricât de mult și să înțeleagă că dacă există o restricție la un moment dat, nu există de dragul de a o restricționa, ci pur și simplu pentru că acolo există un pericol în spatele restricției și el trebuie explicat, trebuie să înțeleagă de ce”, a spus vedeta pentru sursa citată anterior.

Care e cea mai mare dorință a Andreei Marin

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Ea a dezvăluit că partenerul ei este un adevărat sprijin pentru ea.

„Nu am avut un sprijin așa cum îl am astăzi. Adrian e cu adevărat un sprijin pentru mine! Am fost întotdeauna genul de femeie voluntară, care ia frâiele în mâinile sale, nu așteaptă ajutor de la nimeni, mai ales când vezi că nu vine imediat, mai bine pui mâna și faci chiar tu. Însă acest om m-a învățat că uneori poți să-ți permiți și să respiri, pentru că are cine să aibă grijă de cele care nu merg fără tine. A venit cu idee, e foarte priceput în multe direcții, e și un om diplomat, dar în același timp e și un om foarte priceput la tot ce înseamnă tehnică și aici mă ajută cu idei, îmi descâlcește mie întrebările să spun așa și practic putem spune că împreună, în ultimii cinci ani, am construit, e mare lucru”, a spus Andreea Marin.

Pe de altă parte, Andreea Marin a spus că cea mai mare dorință a ei este un copil.

Mi-aș dori tare mult să ne binecuvânteze Dumnezeu cu un copil, dar aici lucrurile depind de mai mult decât de noi oamenii și Doamne Doamne știe mai bine ce, cum și când”, a mai declarat aceasta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te