Homepage  / Ştiri / Televiziune

Cine sunt concurenții de la „Casa iubirii”, show-ul Andreei Mantea de la Kanal D

Cine sunt concurenții de la „Casa iubirii”, show-ul Andreei Mantea de la Kanal D

de Andra Stana,

„Casa iubirii” și-a deschis porțile lunea aceasta, pe 4 aprilie. Telespectatorii i-au descoperit pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, care au pornit în căutarea sufletului pereche. Tineri, frumoși, aducând cu ei povești de viață și multe speranțe, cei 14 concurenți se află într-un moment cheie, la începutul celei mai frumoase călătorii a descoperirii de sine și a celuilalt.

Reality show-ul “Casa iubirii” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 17:00, și în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00. 

Cine sunt cei 14 concurenți curajoși care au făcut acest pas uriaș, acela de a-și căuta sufletul pereche în Casa iubirii:

Ştefania (Ștefania Alina Drugă)

“Pentru mine, căsătoria reprezintă un legământ puternic între două persoane care își declară iubire eternă”

Ștefania are 19 ani, este din București, iar în prezent este studentă și, ocazional, profesează ca model. Se descrie ca fiind sociabilă, amuzantă și sensibilă. Ștefania spune despre ea că este mereu cu zâmbetul pe buze, mizezază mai mereu pe spontaneitate, caracterizându-se ca fiind o femeie puternică. Se consideră o gospodină desăvârșită, este pricepută la gătit, talent cu care speră să își impresioneze viitorul partener de viață. 

Corina (Corina Niculescu) 

“Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”

Corina are 28 de ani, este din București și a absolvit Facultatea de Administrație Publică. Își dorește să intalnească în “Casa iubirii” bărbatul ideal. Se descrie ca fiind o fire amuzantă, atentă la celălalt și carismatică. Consideră că are un caracter frumos care o va ajută să găsească și să păstreze adevărata iubire.

Bianca (Bianca Mitroi)

“Sunt sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor pentru că îi binedispun”

Bianca are 25 de ani și vine din Drobeta Turnu Severin. Este solistă de muzică de petrecere, absolvind în trecut Școala Populară de Arte. Crede că experiențele de până acum au făcut-o să înțeleagă ce anume își dorește de la un bărbat: să o facă să se simtă iubită, să o respecte și să îi confere stabilitate. Se descrie ca fiind o fire sociabilă, sensibilă și creativă. Totodată, subliniază că debordează de sinceritate în relații cu ceilalți, dar și că loialitatea și devotamentul o caracterizează. Consideră că cel mai mare defect al său este impulsivitatea. 

Dori (Doriana Burean)

“Sunt complicată uneori și cam încăpățânată”

Dori are 23 de ani, vine din Târgu Mureș. A venit în “Casa iubirii” alături de sora ei geamănă, Larisa. Își dorește ca viitorul partener de viață să o respecte, iar gelozia să nu își facă loc în relația lor. Se caracteriaza ca fiind amuzantă, deschisă la nou, principalul său defect fiind dat de faptul că este încăpățânată.

Larisa (Larisa Burean)

“Într-o relație, mă deranjează ca partenerul meu să nu fie atent la nevoile mele”

Larisa are 23 de ani, este din Târgu Mureș. S-a înscris în reality show-ul “Casa iubirii” pentru a-și găși sufletul pereche, în viziunea sa bărbatul de care se va îndrăgosti ar trebui să-i lase timp și pentru sora ei și să aibă încredere în ea. Se consideră o față amuzantă, își face cu ușurință prieteni noi; spune că principalul său defect este încăpățânarea.

Kinga (Lidia Persida Kinga Suto)

 “Fiecare relație eșuată m-a făcut să înțeleg mai bine că merit ceva mai bun”

Kinga are 23 de ani și profesează ca personal trainer. Se mândrește cu mai multe medalii sportive în domeniul fitness-ului. Își dorește cu tot sufletul să depășească experiențele nefericite sentimentale prin care a trecut și să își găsească, în sfârșit, jumătatea. Este o luptătoare și a înțeles că din orice experiență trebuie să înveți ceva important pentru evoluția ta.

Iolanda (Iolanda Bianca Buzilă)

“Vreau să-mi găsesc marea iubire!” 

Bianca s-a născut la Toplița, iar de 8 ani locuiește în Austria unde lucra în cadrul unei firme de pariuri sportive. S-a înscris în show-ul “Casa iubirii” pentru a-și găși sufletul pereche. Are încredere că astrele vor lucra în favoarea ei, tocmai pentru că își dorește atât de mult să își întâlnească jumătatea.

Sorin (Sorin Rus)

“Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viață și totodată întregirea sufletului și a inimii unei persoane”

Sorin Rus are 28 de ani, născut în Satu Mare, este antrenor de fitness. A absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu, din Satu Mare. A venit în “Casa iubirii” pentru că dorește o experiență cu totul nouă, care să îl facă să simtă “fluturi în stomac”. Își dorește să fie plăcut surprins și, de asemenea, să suprindă plăcut la rândul său. Se caracterizează ca fiind o persoană pozitivă, luptătoare și foarte activă. Visează să își întâlnească sufletul pereche și speră ca universul să “uneltească” în această privință.

Radu (Marian Radu Nițu)

“Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită”

Marian Radu Nițu are 25 de ani, este din Slobozia, Ialomița. Lucrează ca vânzător/gestionar la un pet shop. Speră ca în “Casa iubirii” să își găsească fericirea. Dorește să întâlnească pe cineva potrivit, deoarece până acum nu prea a avut noroc în dragoste. Crede că a venit timpul să întâlnească acea persoană care să îi fie alături mulți ani de aici înainte.

Robert (Andrei Robert Dobre)

 “Sunt o persoană foarte iubitoare. Mă atașez foarte repede de cineva”

Andrei Robert Dobre are 34 de ani, e din București și este antreprenor. Consideră că cea mai mare calitate a lui este că iubește din tot sufletul, respectă persoana iubită și este foarte atent la tot ceea ce își dorește aceasta. Nu îi plac relațiile pasagere.

În urma unei relații eșuate, speră ca norocul să îi surâdă și să își găsească în “Casa iubirii” jumătatea mult visată.

Cristian (Mihai Cristian Capriceană)

“Îmi doresc ca în «Casa Iubirii» să îmi găsesc jumătatea!”

Mihai Cristian Capriceană are 19 ani, este din București și este student la Drept. Se descrie ca fiind comunicativ, amuzat și foarte optimist. Are încredere în steaua lui norocoasă și își dorește să își găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii. Nimic nu este mai frumos decât să îți trăiești viața alături de o persoană pe care o admiri, pe care o prețuiești, iar Mihai își dorește din suflet să o întâlnească pe această persoană.

Flavius (Flavius Florin Jucu)

“Căsătoria este, pentru mine, un act nobil, și sunt convins că atunci când spui , acesta este este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le experimentezi”

Flavius Florin Jucu, din Timisora, are 24 de ani. Este foarte activ în mediul online, ca TikTok-er. Urmează cursurile Facultății de Științe Politice. Se descrie ca fiind sincer, motivat, fidel și consideră că acestea sunt calități care îl vor ajuta enorm într-o viitoare relație. Consideră că, indiferent de situația în care se află, poate întoarce totul în favoarea lui. 

Mihai (Mihai Dunca)

”Vreau să trăiesc la intensitate maximă totul, să simt că sunt viu! Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

Mihai Dunca are 23 de ani, este din Arad, și este asistent medical generalist. Se descrie ca fiind un băiat simplu, de la țară, simpatic, carismatic și vulcanic totodată. Își dorește din tot sufletul să își întâlnească marea iubire în cadrul acestei emisiuni.

Cătălin (Cătălin Comăniță)

“Îmi doresc să particip la «Casa Iubirii» pentru experiențe noi. Căsătoria pentru mine înseamnă fericire. Soția mea ar trebui să aibă simțul umorului. Căminul pentru mine este … liniștea”

Cătălin Comăniță are 24 de ani, este din Constanța, este antrenor de fitness. Muncește de la 16 ani, își dorește independență financiară. Se descrie ca fiind glumeț și sociabil, cu un temperament vulcanic, iar într-o relație îl deranjează lipsa de încredere, gelozia. Întotdeauna și-a dorit să fie cel mai bun.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Survivor România AP
  Sunt ultimele ediții înaintea confruntărilor individuale, așa că cei 9 concurenți rămași în competiție sunt deciși să dea tot ce au mai bun și să învingă dorul tot...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Curierul 3 12
  Frank (Jason Statham) primeşte misiunea de a o transporta pe Valentina, fiica unui ministru ucrainean, de la Marsillia la Odessa. Fata este garanţia că ministrul...
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Temptation Island - Insula iubirii 12
  Cinci cupluri, 12 tentaţii, 15 zile şi o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, "Temptation Island...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Rocky Balboa AP
  În urmă cu 30 de ani, Rocky Balboa, era un individ fără viitor, angajatul unui cămătar dintr-o suburbie a Philadelphiei. Într-o bună zi, norocul îi surâde: are ocazia...
 • 02:30 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 03:15 Poveşti de familie
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 04:00 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 23:00 Ramo AP
  Serialul spune povestea inspirată din realitate a lui Ramo, un om care se revoltă împotriva unui sistem sufocant, nedrept. Producţia face radiografia unor conflicte...
 • 01:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 04:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 06:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV