Homepage  / Ultimul număr

Angelina salveaza lumea

Angelina salveaza lumea

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie nu mai este doar un sex-simbol. Relatia cu Brad Pitt, copiii frumusei adoptati din cele patru zari si campaniile umanitare de anduranta au transformat-o intr-o diva model si in favorita revistelor din intreaga lume. Nici noi nu facem exceptie.

Agentia Reuters l-a numit „fenomenul Brangelina”. Este vorba despre vartejul de stiri, zvonuri si fotografii, avand ca subiect cuplul Brad Pitt – Angelina Jolie, cu care indeosebi presa americana i-a indopat pe consumatorii de media in ultimii doi ani. Nu trece o saptamana fara sa mai auzim ce casa si-au mai cumparat, ce probleme casnice au mai rezolvat sau ce cauza umanitara mai sustine Angelina.
Cei doi actori au insa ceva in plus fata de alte staruri omniprezente in paginile ziarelor, precum Paris Hilton sau Lindsay Lohan: nu au probleme cu alcoolul sau drogurile, iar lumea ii iubeste. Daca nu ma credeti, va invit la o sedinta de redactie la „TV mania”. Cand vine vorba de Brad si Angelina, fruntile se descretesc, spatiul tipografic devine insuficient, iar colegele mele intra in discutii detaliate si admirative cu privire la programul casnic si profesional al protagonistilor din „Domnul si doamna Smith”.

In ajutorul oropsitilor
Motive de admiratie sunt destule: incepand cu 2001, Angelina – prima data, alaturi de fostul ei sot, Billy Bob Thornton, iar in ultimii ani, impreuna cu Brad Pitt – a adoptat trei copii, din Cambodgia, Etiopia si Vietnam. Micutii Maddox, Zahara si Pax, desi vanati de paparazzi, se bucura acum de o viata la care nici macar nu ar fi putut visa in tarile lor de origine. Iar de anul trecut au si o surioara, dupa ce actrita a nascut o fetita pe nume Shiloh intr-un spital din Namibia. Brad si Angelina s-au deplasat in statul african nu atat pentru a lansa un mesaj umanitar, cat mai ales pentru a scapa de reporteri. O revista din Statele Unite a numit acest eveniment „cea mai asteptata nastere de la Christos incoace”.
Cei trei copii adoptati sunt nu numai trei vieti salvate de la o existenta mizera, ci si un simbol pentru pasiunea cu care Angelina Jolie s-a dedicat misiunii sale de Ambasador ONU al Bunavointei. Multe vedete se declara oripilate de saracia din lumea a treia si isi afirma atasamentul pentru marile cauze umanitare, inclusiv prin concerte ecologiste grandioase, dar putine dintre ele incearca sa isi aduca o contributie reala la rezolvarea unor situatii dramatice. Angelina este o astfel de personalitate, care nu s-a folosit de problemele omenirii pentru a capta atentia mediatica, ci invers: a profitat de faima si popularitatea ei pentru a avertiza publicul din tarile dezvoltate asupra efectelor dezastruoase ale conflictelor sau epidemiilor din tari ca Sudan, Pakistan sau Sierra Leone.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te