Homepage  / Articole

Angelique şi Fernando, cei mai buni telenovelişti

Angelique şi Fernando, cei mai buni telenovelişti

de Redactia Tvmania

Angelique Boyer, protagonista telenovelei “Teresa” de la Acasă, şi Fernando Colunga au fost desemnaţi cei mai buni actori de telenovele în cadrul premiilor “Tv y Novelas”, care au avut loc pe 6 martie la Acapulco, în Mexic. Colunga a obţinut acest premiu pentru rolul din telenovela “Soy tu dueña”, care va fi difuzată anul acesta de Acasă.

Pentru Angelique Boyer, noaptea Premiilor “Tv y Novelas” a fost una dintre cele mai frumoase din viaţa ei, mai ales că a plecat acasă cu trofeul pentru cea mai bună actriţă. Cu toate acestea, bucuria i-a fost umbrită de înfrângerea lui Sebastian Rulli, partenerul ei din “Teresa”, pe care îl consideră un tip de “nota 10” şi un prieten de nadejde, care a susţinut-o întotdeauna din punct de vedere profesional: “La televizor nu s-au putut auzi aplauzele şi strigătele publicului care au susţinut nominalizările telenovelei “Teresa”. Când Sebastian n-a câştigat, spectatorii au amuţit”, a spus actriţa de 22 de ani.

Sebastian Rulli, interpretul lui Arturo din “Teresa”, a fost considerat “regele fără coroană” în cursa pentru premiul de cel mai bun actor în rol principal: “Fără nici o îndoială, consider că acest premiu ar fi trebuit să-i revină lui Sebastian pentru că a realizat cel mai bun rol principal al anului. Cu toţii am fost profund afectaţi de faptul că nu a câştigat acest premiu”, a declarat Angelique.

Fernando Colunga nu este însă la primul premiu “Tv y Novelas” pentru cel mai bun actor. El a mai obţinut acest titlu şi în trecut pentru rolurile din “Împreună pentru totdeauna”, “Esmeralda” (difuzată în prezent de Acasă), dar şi “Nunca te olvidare” şi “Amor real” (care vor fi transmise anul acesta tot de Acasă).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te