Homepage  / Ultimul număr

Aniversare cu cantec

Aniversare cu cantec

de Redactia Tvmania

Dupa carcoteli acide si infierari pentru aproape fiecare balba scapata de vedete pe micile ecrane, Serban Huidu si Mihai Gainusa ameninta sa ne supuna unei terapii cu reportaje hazlii.

Decorul actualei „Cronici a carcotasilor”, de la Prima TV e mult diferit fata de cel anterior: locul celor patru mascote incornorate a fost luat de un peisaj cu blocuri, noul platou e considerabil mai mare, iar mai vechile farse si scenete cu care ne-a rasfatat echipa condusa de Serban Huidu si Miihai Gainusa au lasat mai mult loc pentru o serie de reportaje aparent mai sobre, insa la fel de savuroase. Sa numim asta o dovada de maturitate a emisiunii? Nici pomeneala, avand in vedere faptul ca Huidu a precizat ca noua emisiune e dezvoltata, in momentul de fata, la nici jumatate din cat era preconizat. „Trebuie sa fie un program ca un semnal de alarma, care trebuie sa aiba niste oameni implicati care sa schimbe lucrurile. Dar pentru asta trebuie sa ai notorietate, sa fii cunoscut. Ca d’aia sloganul nostru de anul acesta este Rasul poate schimba lucrurile!. Radem, glumim, dar in incinta. E singura emisiune de atitudine, din Romania. Nimeni nu are o emisiune de opinie”, a caracterizat el noul drum pe care vor sa canalizeze „Cronica carcotasilor”, pentru urmatoarea perioada.
Ar fi fost de prisos ca obisnuitele comentarii ale celor doi carcotasi sa nu starneasca pana acum si reactii adverse din partea persoanelor vizate. Cel mai inversunat, recunoscut de ei, pare sa fie Gigi Becali sau „Johann Sebastian Maybach”, cum l-a botezat Gainusa. Insa au existat si aprecieri pozitive. „Lumea trebuie sa inteleaga faptul ca sunt situatii in televiziune pentru show-uri ca cel al lui Mircea Radu sau Dan Negru, in care trebuie sa se faca o distinctie clara intre omul respectiv si prezentatorul de televiziune”, a mai spus Huidu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te