Homepage  / Muzică

Antonia a lansat un nou single, “Get Up and Dance” (feat. Achi)

Antonia a lansat un nou single, “Get Up and Dance” (feat. Achi)

de Redactia Tvmania

Antonia vrea să cucerească topurile radiourilor toamna aceasta cu o nouă melodie în limba engleza, “Get Up and Dance”, realizată în colaborare cu Achi, un tânăr artist şi producător român. 

antonia

Videoclipul piesei a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Spike, şi este unul de imagine, cu elemente inedite de post-producţie.

“Sunt foarte entuziasmată şi încrezătoare în acest single. «Get Up and Dance» mi s-a părut wow, fresh, m-am bucurat să aud o piesă care să sune atât de bine şi să fie făcută de români: Achi şi Vlad Lucan. Cu Achi m-am super distrat la filmări, este un artist cool. Mulţumesc Spike pentru video şi Global Records, casa mea de discuri pentru susţinere. Sper să vă placă, aşa că «Get Up and Dance»”, a declarat Antonia.

Iar Achi a adăugat: “Sunt foarte încântat să colaborez cu Antonia, o apreciez, este un artist cu o energie incredibilă. Chiar mă declar fanul ei, un mare Antoholic. Am făcut o super echipa în studio şi la filmări şi sper să vă bucuraţi de «Get Up and Dance»”.

Achi este absolvent al liceului de muzică George Enescu şi toboşar în trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up şi “Droppin da’ Bomb” de la Lariss.

Antonia este în prezent însărcinată în şapte luni cu al treilea ei copil, un băieţel.

Vedeţi aici videoclipul “Get Up and Dance”:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te