Homepage  / Articole

Antonia vine la Te cunosc de undeva!, dar nu dă note

Antonia vine la Te cunosc de undeva!, dar nu dă note

de Redactia Tvmania

Antonia se alătură pentru o seară juriului Te cunosc de undeva! Frumoasa cântăreaţă va sta sâmbătă la masa juraţilor împreună cu Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andrei Aradits şi Andreea Bălan şi va comenta super transformările prin care vor trece de această dată cei opt concurenţi.

Au mai rămas două ediţii pâna la marea finală Te cunsc de undeva!, iar transformările prin care au trecut până acum concurenţii au fost dintre cele mai spectaculoase.

Sâmbătă, noi vedete vin pe scena show-ului de la Antena 1. Thalia, Ray Charles, CRBL, Artan, Michael Jackson, Mick Jagger, Dan Bittman şi Meat Loaf vor păşi în lumina reflectoarelor în  interpretarea Juliei Jianu, a lui Dan Helciug, Jorge, CRBL, Lorei, Deliei, a lui Iulian Vasile sau Mariei Buză. Prestaţiile lor vor fi comentate şi evaluate de juriu care în această săptămână va avea un membru special.

Frumoasa Antonia a acceptat invitaţia de a se alătura echipei Te cunosc de undeva şi, deşi nu va putea da note, va avea posibilitatea de a comenta prestaţiile concurenţilor. Părerile juraţilor, dar mai ales notele acordate devin mai importante ca oricând. În marea finală vor intra doar primii patru clasaţi în urma punctajelor generale, calculate prin adunarea punctajelor obţinute în fiecare emisiune.

Ordinea concurenţilor este însă destul de imprevizibilă, notele primite variind foarte mult în funcţie de personajele pe care, prin tragere la sorţi, le primesc pentru a le imita, dar şi de punctajele pe care ei şi le acordă între ei.

Cum va arăta clasamentul înainte de simifinală, dar şi cum vor face faţă concurenţii provocărilor din această ediţie, telespectatorii vor putea vedea sâmbătă, de la 20.20, numai la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te