Homepage  / Ultimul număr

Atentie, canta „Mos” Banica!

Atentie, canta "Mos" Banica!

de Redactia Tvmania

Craciunul se intoarce! Ca in fiecare an, ar spune cinicii. Dar „Doar o data-i Craciunul”, subliniaza Stefan Banica Jr., iar noi suntem de acord si va dorim sa va bucurati de Sarbatori cum se cuvine. A, si nu mancati prea mult…
Ajunul Craciunului il veti petrece, probabil, cu familia si cu… porcul din farfurie. Dar, daca veti comuta pe Pro TV, la ora de noapte, il veti petrece si cu Stefan Banica Jr. De la ora 23.30, postul din Pache Protopopescu difuzeaza o inregistrare a concertelor sustinute la Sala Palatului de cunoscutul cantaret sub numele „Doar odata-i Craciunul”. Ce veti avea ocazia sa ascultati? Pai, multe, de la colinde romanesti si piese de Craciun „din afara”, pana la melodii cu care deja v-ati familiarizat. „Cant si d-ale mele, si d-ale altora”, ne-a spus Stefan, calculand rapid: „Sapte albume… asta inseamna peste 80 de cantece, deci as putea sa fac patru concerte numai cu cantecele mele”. Evident, cunoscutele Rock’n’Roll Band si The 50’s (si nu numai, veti vedea!) iI asigura spatele lui Stefan, muzical vorbind.
Muncite pana la cel mai mic detaliu, spectacolele acestuia nu prea lasa loc improvizatiei. Surprizele in aceste situatii nu sunt cele mai placute lucruri pentru Stefan. Insa nu chiar toate spectacolele cantaretului stau sub semnul migalelii! Cei care il cunosc si stiu cat de atent este cu detaliile se vor intreba poate : «Exista si asa ceva?» Da, iar sub denumirea de «asa ceva» se ascund acele concerte «ad-hoc», care se cer executate in toiul unei seri cu prietenii. Ultimul spectacol de felul acesta nu a fost unul in adevarul sens al cuvantului, pentru ca nici nu s-a vrut asa ceva. A avut loc cam de mult, acum doi ani, la o reuniune cu amicii. «Am inceput sa cantam si ne-a tinut vreo sase ore», povesteste Stefan. «E insa o chestiune de stare, nu se intampla mereu sa-ti vina sa canti si sa te tina atat», adauga el.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te