Homepage  / Televiziune

Care este avantajul lui Cătălin Scărlătescu la „Chefi fără limite”. „Bontea și Dumitrescu nici nu realizează”

Care este avantajul lui Cătălin Scărlătescu la „Chefi fără limite”. „Bontea și Dumitrescu nici nu realizează”
5

de Roxana Mirea,

„Chefi fără limite”, noua emisiune de la Antena 1, cu chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, va avea premiera în februarie. Cătălin Scărlătescu a plecat în luptă cu un mic avantaj față de ceilalți doi colegi ai lui. Provocarea reală la „Chefi fără limite” a fost faptul că chefii nu au mai avut la îndemână ingredientele pentru gătit.

Avantajul lui Cătălin Scărlătescu la „Chefi fără limite”

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format original de adventure – cooking show. Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Pasionat de călătoriile cu barca prin Grecia, chef Cătălin Scărlătescu s-a simțit la filmările Chefi fără limite ca acasă, motiv pentru care colegii săi au simțit că pleacă în luptă cu un mic dezavantaj: ”Știți deja că sunt îndrăgostit de Grecia, aşa că să gătesc şi să văd cele mai frumoase insule greceşti este pentru mine competiţia perfectă. În Grecia am inventat eu gastronomia, acum șase milenii! În limba greacă sunt fluent, sau asta îi las pe Bontea și Dumitrescu să creadă!”, a mărturisit îndrăgitul chef.

Chefi-fara-limite-Catalin-Scarlatescu-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Chefi fără limite” are premiera în februarie

Provocarea reală la Chefi fără limite a fost faptul că chefii nu au mai avut la îndemână ingredientele de gătit și au fost nevoiți să le obțină în urma unor probe și misiuni. Așa se face că cei trei și-au scos așii din mânecă și de data aceasta, pentru a fi cu un pas înainte: ”Bontea și Dumitrescu nici nu realizează cu ce avantaj intru în competiție. În primul rând, cunosc cel mai bine Grecia, cunosc felul de a fi al localnicilor și mai cunosc și limba! Sincer să fiu, știu doar câteva cuvinte, dar asta rămâne între noi! Am mai inventat eu câteva, să pară că vorbesc fluent, ca să îi pun în gardă”, a mărturisit chef Scărlătescu râzând.

Dacă limba greacă va fi sau nu un avantaj pentru chef Scărlătescu, telespectatorii vor afla în primul sezon al show-ului Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești, descoperind gusturi și destinații noi.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te