Homepage  / Seriale turceşti

Unde putem vedea seriale turcești online

Unde putem vedea seriale turcești online

de Roxana Mirea,

Filmele și serialele turcești se bucură de un real succes și au audințe record în toată lumea, din Orientul Mijlociu până în Europa și America.

Conștienți de acest lucru, producătorii turci lanseză mereu noi titluri pentru a susține apetitul oamenilor pentru filmele și serialele turcești.

Multe astfel de seriale sunt difuzate și la noi la televizor, însă, nu toată lumea are poate să fie în fața micului ecran la o oră fixă, în diverse zile. Drept urmare, există și platforme online unde fanii serialelor turcești se pot delecta cu astfel de producții.

Iată care sunt platformele unde putem vedea seriale turcești online.

Netflix

Netflix este una dintre platformele unde putem vedea seriale turcești online. Platforma de streaming se laudă deja cu cele mai bune seriale și filme turcești. Mai jos, vă prezentăm cinci seriale turcești de succes, pe care le puteți viziona pe Netflix.

Fatma

Serialul turcesc „Fatma” este o producție originală Netflix, iar acțiunea urmărește povestea unei eroine cu o viață dificilă. După ce soțul ei, eliberat din închisoare, dispare fără urmă, femeia începe să-l caute, dar ajunge să comită, neintenționat, o crimă. Iar din acest moment, viața i se schimbă total. Primul sezon din „Fatma”, lansat în aprilie 2021, are 6 episoade, iar în vară, actrița Burcu Biricik a confirmat că Netflix va face și sezonul 2 al serialului.

Din distribuție fac parte actorii: Burcu Biricik, Ugur Yücel, Mehmet Yilmaz Ak.

Clubul Istanbul / Kulüp

„Clubul Istanbul” este un serial marca Netflix, care a avut premiera pe 5 noiembrie 2021, primul sezon fiind format din 10 episoade, împărțite în două părți a câte 6 și, respectiv, 4 episoade. Partea 2 a sezonului 1 a avut premiera pe 6 ianuarie 2022. Acțiunea serialului se petrece în anul 1995. Matilda, o fostă condamnată, lucrează într-unul dintre cele mai importante cluburi de noapte din Istanbul. Aceasta încearcă să o ajute pe fiica ei rebelă pe care nu a putut-o crește.

Din distribuție fac parte: Gökçe Bahadir, Baris Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger.

Iubirea. Curs pentru începători/Love 101

Altă producție originală Netflix, despre viața unor liceeni din Istanbulul anilor ‘90. Eroii noștri nu sunt deloc populari, din contră. Neînțeleși și priviți cu suspiciune de aproape toată lumea, adolescenții decid să colaboreze pentru a o păstra în școală pe profesoara lor favorită (Pinar Deniz). Planul lor? Să o facă să se îndrăgostească de alt profesor din liceu (Kaan Urgancioglu). Cele două sezoane din „Iubirea. Curs pentru începători” au fiecare câte opt episoade.

Distribuție: Pinar Deniz, Kaan Urgancioglu, Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazicioglu.

Ultimul protector al orașului / The Protector (Hakan: Muhafız)

„Ultimul protector al orașului” are patru sezoane și 32 de episoad. Este prima producție originală turcească făcută de Netflix. Hakan, un tip din Istanbulul zilelor noastre, descoperă că se trage dintr-un ordin străvechi și începe să călătorească în timp pentru a-și împlini destul – acela de a proteja orașul de tot felul de amenințări.

Distribuție: Çagatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik, Ayça Aysin Turan, Taner Ölmez.

The Gift / Atiye

The Gift este un alt serial turcesc de suuces, realizat de Netflix. Primul sezon este format din 8 episoade și a devenit disponibil pe Netflix pe 27 decembrie 2019. Serialul este o adaptare după romanul Dünyanın Uyanışı (The World’s Awakening), de Şengül Boybaş. Al doilea sezon a fost lansat pe 10 septembrie 2020. Cel de-al treilea sezon, care a fost și ultimul, a avut premiera pe 17 iunie 2021.

Atiye este o tânără din Instambul care a desenat un simbol de fertilitate încă din copilărie, fără să cunoască semnificația lui. Este profesoară cu jumătate de normă, dar și pictoriță. Ea a desenat întotdeauna acel simbol, dar nu l-a văzut niciodată în altă parte decât în propria ei artă. Ea va porni într-o călătorie personală și va dezvălui secrete universale despre un sit arheologic din Anatolia și legătura acestuia cu trecutul ei.

Distribuție: Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Senolsun, Metin Akdülger, Civan Canova, Basak Köklükaya.

AntenaPlay – Seriale turcești online

Seriale turcești online. În cazul în care aveți abonament pe AntenaPlay și sunteți și fani ai serialelor turcești, aflați că dețineți „rețeta succesului”. Pe această platformă există serialele turcești care sunt difuzate pe Happy Channel. Iată cinci seriale turceși pe care le puteți vedea pe AntenaPlay.

Dragostea plutește în aer / Sen Çal Kapımı

Serialul turcesc îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung, în urma unor circumstanțe, să se prefacă că sunt logodnici. În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași. „Dragostea plutește în aer”, producția realizată de MF Yapım a avut premiera în țara de origine în iulie 2020, iar în septembrie anul acesta s-a terminat după 2 sezoane.

Distribuție: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Sarp Can Köroğlu, Hakan Karahan.

1001 de nopți / Binbir Gece

Productia 1001 de nopti a fost realizată dupa colecţia de poveşti arabe One Thousand and One Nights şi regizată de Kudret Sabancı şi o are în centru pe Sehrazat, o tânără văduvă care are un băiat în vârstă de 5 ani, bolnav de leucemie. Aceasta va face eforturi disperate în încercarea de a-şi salva copilul, inclusive va accepta o propunere care îi va schimba radical viaţa.

Distribuție: Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez.

Flăcările destinului / Alev Alev

Serialul „Flăcările destinului” a fost difuzat în țara de origine, la postul Show TV, între noiembrie 2020 – mai 2021 și le are în rolurile principale pe actrițele Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz și Hazar Ergüçlü. Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Çiçek Deniz) și Çiçek (Hazar Ergüçlü) sunt trei femei cu personalități și stiluri de viață ale căror destine se unesc în urma unui eveniment tragic, un incendiu care are loc la un eveniment caritabil.

Din distribuție mai fac parte: Cihangir Ceyhan, Berkay Ates, Berker Güven, Zuhal Olcay.

Moștenirea / Emanet

Serialul turcesc „Moștenirea” (în original „Emanet”) a fost lansat în Turcia în aprilie 2020 și a fost bine primit de către public, chiar dacă nu are o distribuție cu actori foarte cunoscuți. În centrul poveștii se află Seher (Sıla Türkoğlu), o tânără care își părăsește cartierul modest în care trăiește, pentru a se muta în conacul unei familii înstărite, Kırımlı, la rugămintea surorii ei aflate pe patul de moarte.

Aceasta îi cere lui Seher să aibă grijă de fiul ei, Yusuf (Berat Rüzgar Özkan), după ce va muri. Seher îl cunoaște pe Yaman (Halil Ibrahim Ceyhan), unchiul lui Yusuf, un afacerist dur care are legături cu mafia. Între Seher și Yaman se naște o frumoasă poveste de iubire, care nu este văzută cu ochi buni de către rudele lui Yaman.

Distribuție: Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Halil Ibrahim Ceyhan, Melih Ozkaya, Tolga Pancaroglu.

Jurământul / Yemin

 „Jurământul” a debutat în țara de origine în 2019 și a luat pe toată lumea prin surprinde cu succesul înregistrat încă de la primele episoade.

Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, ajută un vechi prieten al familiei sale, Hikmet. Acesta este un om bogat, care tocmai a primit un diagnostic teribil, de boală terminală. Hikmet e îngrijorat de ce se va alege de familia lui, de avere, dar și de Emir, băiatul său rebel. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare doar că să o facă pe Reyhan să sufere, să o determine să divorțeze și să strice planul pus la cale de tatăl său. Totuși, Cupidon are alte planuri pentru ei.

Distribuție: Özge Yağiz, Gökberk Demirci, Can Verel, Esra Çoban.

Focus Sat

Seriale turcești online. Pe platforma online Focus Sat sunt cele 10 seriale de pe Dizi România. Iată care sunt cinci dintre acestea.

Dragoste infinită / Kara Sevda

Serialul „Dragoste infinită” prezintă o poveste de dragoste specială, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa. Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte.

„Dragoste infinită” este primul serial turcesc care a câștigat un premiu Emmy. A fost desemnată „Cea mai bună telenovelă” în cadrul galei „2017 International Emmy Awards”.

Distribuție: Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancioglu, Orhan Güner.

Intrusul / Icerde

Serialul urmărește povestea a doi frați, Sarp Yılmaz – interpretat de Çağatay Ulusoy și Umut Yılmaz – interpretat de Aras Bulut Iynemli, care au fost separați în copilărie și care se reîntâlnesc, ani mai târziu, de părți opuse ale legii, fără să știe că sunt, de fapt, frații pierduți. O copilărie nefericită a celor doi, secrete, mândrie, dar și iubire – toate construiesc un scenariu care a ținut audiența cu sufletul la gură în toate cele 39 de episoade, pentru care a primit un rating de 8 din 10 pe IMDB.

De asemenea, Intrusul (Icerde) a fost nominalizat la Pantene Golden Butterfly Awards și Turkey Youth Awards la nu mai puțin de 14 categorii.

Distribuție: Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral.

Răzbunare pe tocuri / Stiletto Vendetta

Producția regizată de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer împletește drama cu acțiunea și misterul.

„Răzbunare pe tocuri” prezintă poveștile a patru femei cu personalități diferite și cu probleme personale complexe. Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz sunt prietene din copilărie, însă Oya se rupe de prietenele ei din cauza unor evenimente nefericite. Peste ani, ea decide să reia legătura cu celelalte femei și împreună ajung să treacă prin întâmplări foarte riscante. Serialul are două sezoane, primul cu 32 de episoade, cel de-al doilea cu 13.  

Distribuție fac parte actorii Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Mert Firat, Aslihan Gurbuz, Ferit Aktug.

Dragoste de contrabandă / Kara para Aşk

În centrul poveştii se află Omer (Engin Akyürek), un ofiţer de poliţie pasionat de munca sa, care primeşte un premiu deosebit de la muncă: o călătorie la Istanbul, alături de logodnica sa. În acelaşi timp, la Istanbul ajunge şi Elif Denizer (Tuba Büyüküstün), designer de bijuterii şi liderul unei afaceri de succes din Roma, care va fi surprinsă de familie cu o petrecere surpriză, de la care tatal ei pleacă devreme. Cum Omer e pasionat de omucideri, va ajunge să fie implicat într-un caz încurcat – două victime sunt ucise într-un accident de maşină: una dintre ele este chiar logodnica lui, iar cealaltă persoană este tatăl lui Elif. De aici, toată acţiunea se complică.

Distribuție: Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Erkan Can.

În dragoste și în război / Kurt Seyit ve Şura

Serialul „În dragoste și în război” spune povestea locotenentului Kurt Seyit (Kıvanç Tatlıtuğ), fiul cel mare al unui bogat proprietar de pământ de origine turcă din Crimeea, care se îndrăgostește de Sura (Farah Zeynep Abdullah), frumoasa fiică a unei familii de nobili din Rusia. Deși tatăl lui Kurt îi este loial țarului și este mândru că își va trimite moștenitorul să lupte în armata sa, acesta insistă ca fiul său să se căsătorească cu o femeie de origine turcă. Dar imediat ce Kurt o va cunoaște pe Sura, nicio altă femeie nu va mai avea loc în inima lui. Cei doi își împărtășesc reciproc dragostea, dar, în curând, Kurt este trimis să lupte în prima linie a frontului.

Distribuție: Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Fahriye Evcen

Urmărește-ne pe Google News
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 MasterChef
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 De-a şoarecele şi pisica 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 21:45 Adela AP
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 23:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 23:30 Omul-lup 15
  Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgosteşte de Gwen, patroana unui magazin de antichităţi, căreia îi face cadou...
 • 01:30 Status Update AP
  Viaţa adolescentului Kyle Moore este dată peste cap de divorţul părinţilor lui. Aflat acum într-un oraş şi un liceu noi, Kyle se străduieşte să se adapteze. Într-o...
 • 03:30 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Mă numesc Züleyha
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 03:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 04:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 06:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV