Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck și Ana de Armas, în vacanță alături de copiii actorului

Ben Affleck și Ana de Armas, în vacanță alături de copiii actorului

de Redactia Tvmania

Se pare că Ben Affleck o implică din ce în ce mai mult în activitățile cu copiii și pe partenera sa, Ana de Armas, relația dintre cei doi evoluând extrem de bine. 

Cei doi au fost surprinși zilele trecute de paparazzi plecând în vacanță cu un avion privat. Și nu erau singuri, ci alături de ei se aflau și doi dintre copiii lui Ben Affleck, Violet și Samuel. În plus, și cățelul Anei, Elvis, s-a alăturat grupului.

Cu toate că nu știm destinația în care ei vor ajunge, însă judecând după numărul de bagaje pe care le au, escapada lor va dura câteva zile.

 

Ben Affleck și Ana de Armas s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă Fatal Attraction. Filmările au avut loc la finalul anului trecut în New Orleans și Louisiana. Încă din perioada filmărilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la o relație între cei doi. Ei și-au confirmat relația în luna martie.

Ben Affleck a format un cuplu și cu actrița Jennifer Garner. Ei și-au început relația în 2004, iar în 2015 s-au despărțit. În 2018 divorțul lor a fost finalizat. În ciuda faptului că au luat-o pe drumuri separate, cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și să își crească împreună copiii, Violet, Seraphina și Sam.

 

 

articol scris de Alina Stoicescu 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te